Izbrisati klip iz programa Clip Organizer

Podrška za Office 2010 završila se 13. oktobra 2020.

Izvršite nadogradnju na Microsoft 365 da biste radili bilo gde sa bilo kog uređaja i da biste nastavili da dobijate podršku.

Nadogradi odmah

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Brisanje klipa u oknu Clip Art uklanja iz kolekcije Clip Organizer. Ako je na mreži klip koji ste učinili dostupnom van mreže (ga kliknuo i zatim izabrali Učini dostupna van mreže), samo vanmrežnu kopiju će biti izbrisana. Na mreži klip će i dalje biti dostupne kada pretražujete sa uključuju Bing sadržaja potvrđen izbor.

Savet: Da biste odredili da li je klipa u kolekciji van mreže, desnim tasterom miša i odaberite stavku Pregled/Svojstva. U okviru putanje, pogledajte kataloga. Ako je putanja računaru (na primer, počinje c:\users), klip koji je u kolekciji. Ako je putanju URL (počinje sa http://), klip koji je na mreži.

Ponekad ćete videti poruku da klipa nije moguće izbrisati jer je već u upotrebi. Ako imate okno Clip Art koji je otvorite u drugom dokumentu, zatvorite okno. Takođe, pokušajte da zatvorite Clip Organizer ako vam to otvorena zasebno.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×