Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.
Izgradite usadušan prodajni tim da biste savladali cilj prihoda

Prodajni tim je od suštinskog značaja za ispunjavanje ciljeva organizacije nad prihodima kojih ima više, ali stručnjaci za prodaju često nemate vremena i prave alatke za izgradnju i omogućavanje povezanog tima, posebno u nacionalnim ili međunarodnim organizacijama. Efikasno komunicirajte u svim globalnim timovima i eliminišite informacije iz usluge Yammer. 

Pregledač ne podržava video.

Detalji  

Pretvorite sve u razgovor, od menadžera do voditelja grupa i delite lekcije i najbolje prakse uz integraciju Prevodilac usluge Yammer. Kada je vaše preduzeće povezano globalno, svako može da uči iz utiska pri radu drugih. Izgradite dobitnu kulturu tima proslavom uspeha i prepoznavanjem pojedinaca. 

Za određene projekte kreirajte kanal u aplikaciji Microsoft Teams da biste delili ispravke i brzo dobijali povratne informacije od @mentioning određenih članova tima.

Dodajte Power BI da biste najnovije podatke o prodaji učinili dostupnim odmah. Brzo analiziranje CS- a: Pogledajte da li postoje dodatne promene koje možete primeniti da biste mu dali nacionalno/globalno rešenje... Dodajte nešto o integracijama prevodioca u programu Yammer na koji način vaš tim radi sa prognozama i napravite prilagođavanja u realnom vremenu.

Istaknute stavke

  • Delite najbolje prakse da biste učili od drugih.

  • Eliminišite silose informacija. 

  • Brzo reagujte na najnovije podatke o prodaji.

Saznajte više

Rad na kanalima

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×