Izjava o privatnosti za Microsoft SharePoint 2013 OneDrive for Business za iOS mobilne uređaje

Poslednje ažuriranje: februar 2014.

Ova izjava o privatnosti objašnjava prakse prikupljanja podataka i korišćenja aplikacije Microsoft SharePoint 2013 OneDrive za posao ili školu za iOS mobilne uređaje („OneDrive za posao ili školu“). Ne odnosi se na druge Microsoft lokacije, proizvode ili usluge na mreži ili van mreže.

Imajte na umu da se na podatke kojima pristupate i koje prenosite putem aplikacije OneDrive za posao ili školu mogu primeniti druge izjave o privatnosti, na primer izjava o privatnosti organizacije ili preduzeća koje vam obezbeđuje pristup sistemu Microsoft SharePoint ili izjava o privatnosti povezana sa vašim uređajem.

Aplikacija OneDrive za posao ili školu dizajnirana je da omogući korisnicima iOS mobilnih uređaja da pristupaju aplikaciji OneDrive za posao ili školu u Microsoft SharePoint vlasničkom okruženju svoje organizacije. Samo radi potvrde identiteta aplikacija OneDrive za posao ili školu prikuplja i prenosi informacije sa ličnim podacima koji se mogu identifikovati, na primer e-adresu i lozinku korisnika, kao što je opisano u dokumentaciji aplikacije. Kako bi se izbegle nedoumice, Microsoft ne koristi ove informacije u druge svrhe. Osim ukoliko vaša organizacija koristi SharePoint Online, informacije sa ličnim podacima koji se mogu identifikovati ne prenose se korporaciji Microsoft putem upotrebe aplikacije OneDrive za posao ili školu. Ako vi ili vaša organizacija koristite SharePoint Online, Microsoft ne obrađuje informacije sa ličnim podacima koji se mogu identifikovati u svojstvu kontrolera podataka. Za više detalja obratite se administratoru organizacije ili dokumentaciji za pomoć lokacije SharePoint Online odnosno aplikacije OneDrive za posao ili školu.

Korporaciji Microsoft su dobrodošli svi vaši komentari u vezi sa ovom izjavom o privatnosti. Ako imate pitanja o ovoj izjavi ili verujete da je se nismo pridržavali, obratite nam se preko veb obrasca na stranici Obratite nam se: povratne informacije o privatnosti ili koristite dolenavedene kontakt informacije:

Microsoft Privacy

Microsoft Corporation
One Microsoft Way
Redmond, Washington 98052 USA

ossFindMicrosoftSubsidiary

Više informacija o funkcijama aplikacije OneDrive za posao ili školu, na primer informacije o potvrdi identiteta i keširanju, možete pronaći u dokumentaciji za ovu aplikaciju.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×