Upravljajte zakazanim obavezama, planovima, budžetima – lako uz Microsoft 365

Izjava o privatnosti za rangiranje modela za podešavanje

Poslednji put ažurirano: 29 avgust, 2013

Ova izjava o privatnosti regulisaće aplikaciju za podešavanje modela.  Ne odnosi se na druge Microsoft lokacije, proizvode ili usluge na mreži ili van mreže. Druge smernice privatnosti mogu se primeniti i na informacije koje možete da koristite pomoću aplikacije za podešavanje modela, kao što je politika organizacije putem koje pristupate Microsoft uslugama.

SharePoint 2013 brodovi sa malim skupom rangiranih modela koji se mogu konfigurisati tako da se koriste za pretraživanje. Kada imate uslov za relevantnost koja možda nije zadovoljna pomoću skupa modela rangiranja koji se nalazi izvan polja, aplikacija za podešavanje modela modela omogućava vam da koristite funkcionalnost za pravljenje prilagođenog modela. Aplikacija za podešavanje modela rangiranje pruža se samo krajnjim korisnicima Microsoft klijenata koji su ovlašćeni korisnici Microsoft usluga.

Obrada informacija u ime klijenta

Aplikacija ne prikuplja nijednu ličnu identifikaciju.

Za više informacija

Uputite informacije o privatnosti za organizaciju koja vam pruža pristup uslugama. Microsoft klijenti treba da se obrate korporaciji Microsoft do tiagop@microsoft.com. Naša poštanska adresa je:

Teago Pregueiro-privatnost
Microsoft Corporation
1 Microsoft Way
Redmond, Vašington 98052 sad

Da biste našli Microsoft podružnicu u vašoj zemlji ili regionu, pogledajte https://www.microsoft.com/worldwide/.

Izmene

Ako objavljujete promene ove izjave, izmenićemo "poslednji ažurirani" podaci na vrhu izjave. Obratite se organizaciji koja vam dobavlja pristup uslugama da biste saznali više o promenama praksa privatnosti.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×