Izjava Send a Smile privatnosti (Power Query)

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

U korporaciji Microsoft trudimo da biste zaštitili vašu privatnost, tokom održavanja proizvoda koji vam performanse, snagu i udobnost koju želite. Ove izjave o privatnosti objašnjava mnoge prikupljanje podataka i prakse korišćenja programa Microsoft Power Query povratne informacije „Pošalji osmeh”. Ne odnosi se na drugi na mreži ili van mreže Microsoft lokacije, proizvoda ili usluga.

Izuzev na način opisan u ovoj izjavi, Pošalji osmeh ne šaljete lične informacije korporaciji Microsoft. Informacije koje se šalju korporaciji Microsoft nije podeljen izvan Microsoft i njene kontrolisane podružnice i filijale bez dozvole. Pošalji osmeh na Power Query omogućava vam da biste poslali e-adresu sa povratne informacije. Ova e-adresa se koristi da vam se obrate ako Microsoft potrebne dodatne informacije ili pojašnjenje na zahtev. Ne morate da registrujete e-adrese sa Microsoft da biste koristili Pošalji osmeh.

Pošalji osmeh na Power Query omogućava vam da biste poslali povratne informacije korporaciji Microsoft i, ako želite, uključite snimci ekrana koji prikazuje određene kompliment ili problem koji imate. Iako Pošalji osmeh namerno ne prikupite lične informacije, je moguće da informacije može biti zarobljen u povratne informacije ili snimke ekrana koje obezbeđuju. Microsoft ne koristi ove informacije da bi vas identifikovao.

Pošalji osmeh automatski prikuplja informacije o konfiguraciji sistema, standardnih informacija o računaru i osnovne informacije o načinu na koji koristite Microsoft proizvodima. Ove informacije se šalje kada odaberete da biste poslali povratne informacije. Pošalji osmeh obično prikuplja informacije o:

 • Konfiguraciji sistema, kao što su verzija operativnog sistema i arhitektura da koristite (32-bitni odnosu na 64-bitni).

 • Standardne informacije o računaru, kao što su Power Query, Office, verzija programa Internet Explorer i CLR verzija koji koristite.

 • Power upita Upotreba programa, kao što su informacije o datoteku paketa (lokalni standard dokumenta, brzo Kombinovanje omogućeno/stanju onemogućeno), trenutni rad postavljanje i maksimalna iskorišćenost virtuelne memorije koristi u trenutnoj sesiji.

Lične informacije koje prikupljamo od vas koriste Microsoft i kontrolisane podružnice i filijale kako bi pružile usluge ili izvršile transakcije koje ste zatražili ili ovlastili, a mogu da se koriste i za traženje dodatnih informacija:

 • O povratnim informacijama koje ste poslali o proizvodu ili usluzi koje koristite

 • Za pružanje kritičnih ispravki i obaveštenja u vezi sa softverom

 • Za poboljšanje proizvoda ili usluge, na primer za interesovanje za greške i obrasce za ankete

Osim ako nije drugačije opisano u ovoj izjavi, lične informacije koje obezbeđujete ne prenose se trećim licima bez vašeg pristanka. Povremeno unajmljujemo druga preduzeća kako bismo obezbedili ograničene usluge u naše ime, na primer:

 • Pakovanje, slanje i isporuku kupljenih stavki i druge pošiljke

 • Odgovaranje na pitanja klijenata o proizvodima i uslugama

 • Obradu registracije za događaje

 • Izvršavanje statističke analize naših usluga

Tim preduzećima dajemo samo lične informacije koje su im potrebne za isporuku usluge i njima je zabranjeno da koriste te informacije u bilo koju drugu svrhu. Microsoft može pristupiti ili otkriti informacije o vama, uključujući sadržaj komunikacije, da:

 • Poštovanja zakona ili odazivanja na zakonske zahteve ili pravni proces

 • Zaštite prava ili imovine korporacije Microsoft ili naših klijenata, uključujući sprovođenje ugovora ili smernica koje upravljaju vašom upotrebom usluga

 • Delovanja kad s dobrim razlogom verujemo da su takav pristup ili otkrivanje neophodni radi zaštite lične bezbednosti zaposlenih u preduzeću Microsoft, njegovih klijenata ili javnosti.

Informacije koje alatka „Send a Smile“ prikupi ili pošalje korporaciji Microsoft mogu se skladištiti i obraditi u Sjedinjenim Američkim Državama ili bilo kojoj drugoj zemlji u kojoj Microsoft ili njegove filijale, podružnice ili dobavljači usluga imaju objekte. Microsoft se pridržava Safe Harbor radnog okvira koji je postavilo Ministarstvo trgovine SAD, a koji se odnosi na prikupljanje, korišćenje i zadržavanje podataka iz Evropske unije.

Bezbednost informacija

Korporacija Microsoft je posvećena čuvanju bezbednosti vaših ličnih informacija. Koristimo razne tehnologije i procedure za bezbednost da bismo zaštitili vaše lične informacije od neovlašćenog pristupa, korišćenja ili otkrivanja.

Promene ove izjave o privatnosti

Microsoft može povremeno da ažurira ovu izjavu o privatnosti. Datum poslednjeg ažuriranja na vrhu izjave o privatnosti ažurira se prilikom svake revizije. Preporučujemo vam da povremeno pregledate ovu izjavu o privatnosti kako biste bili informisani o načinu na koji Microsoft štiti vaše informacije.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×