Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Bez obzira na to koju verziju programa OneNote koristite, možete da preuzmete kopiju bilo koje OneNote beležnice na PC ili Mac računar – kao rezervnu kopiju ili da otpremite njen sadržaj na drugi nalog.

Napomena: Izvoz i uvoz beležnica putem uslugeOneNote za veb dostupan je samo za beležnice uskladištene na ličnim OneDrive nalozima, a ne za beležnice uskladištene u sistemu OneDrive for Business ili sistemu SharePoint. Informacije o izvozu beležnica u PDF datoteke iz programa OneNote 2016 za Windows potražite u članku Izvoz beležaka iz programa OneNote u PDF formatu.

Izvoz OneNote beležnice

Da biste preuzeli beležnicu iz programa OneNote na računar, uradite sledeće:

 1. U bilo kom modernom veb pregledaču idite na OneNote za veb.

  Savet: Izvoz beležnica trenutno nije podržan u programu Windows Internet Explorer. Preporučujemo da koristite Microsoft Edge na Windows 10 ili bilo kom drugom modernom pregledaču u starijim verzijama operativnog sistema Windows.

 2. Unesite akreditive za Microsoft koji sadrži beležnicu koju želite da preuzmete. (Preskočite ovaj korak ako ste već prijavljeni.)

 3. U okviru Moje beležnice kliknite desnim tasterom miša (PC) ili kliknite desnim tasterom miša na stavku (Mac) ime beležnice koju želite da izvezete, a zatim izaberite stavku Izvezi beležnicu.

 4. Na ekranu koji se otvori kliknite na dugme Izvezi.

 5. Pratite odzive pregledača da biste sačuvali datoteku na lokaciji koju odaberete.

Savet: Ako je beležnica koju izvozite veoma velika ili sadrži veliki broj priloga slika ili datoteka, preuzimanje sadržaja može dugo potrajati. Uverite se da imate dovoljno prostora na čvrstom disku da biste dovršili preuzimanje.

Svaka preuzeta beležnica čuva se na čvrstom disku u Zip formatu datoteke. Ako kasnije želite da uvezete preuzetu beležnicu, moraćete prvo da dekomprimujte njenu fasciklu beležnice iz Zip datoteke, a zatim da uvezete fasciklu u OneNote za veb.

Uvoz OneNote beležnice

Da biste uvezli beležnicu u OneNote koju ste prethodno preuzeli, uradite sledeće:

 1. Dekomprimujte fasciklu koja se nalazi u datoteci koju ste prethodno preuzeli (pogledajte odeljak "Izvoz OneNote beležnice" u prethodnom odeljku ovog članka). Ova raspakivana fascikla je vaša fascikla beležnice.

 2. U bilo kom modernom veb pregledaču idite na uvoznik OneNote beležnica.

  Savet: Uvoz beležnica trenutno nije podržan u programu Windows Internet Explorer. Preporučujemo da koristite Microsoft Edge na Windows 10 ili bilo kom drugom modernom pregledaču u starijim verzijama operativnog sistema Windows.

 3. Na ekranu koji se otvori kliknite na dugme Uvezi.

 4. Na računaru idite na lokaciju fascikle beležnice (pogledajte 1. korak), izaberite je, a zatim kliknite na dugme Otvori da biste je uvezli.

Savet: Ako proces uvoza počne, ali izgleda da se ne završi, OneDrive nalog možda nema dovoljno dostupnog prostora. Ručno izbrišite sve nepotrebne datoteke iz OneDrive skladišta (uključujući neuspela otpremanja beležnice), a zatim ponovo pokušajte da uvezete fasciklu beležnice.

Rešavanje problema

Ako naiđete na probleme prilikom izvoza ili uvoza beležnica, isprobajte dolenavedene predloge.

Izgleda da preuzimanje moje beležnice nije dovršavanje

S vremenom, beležnice mogu znatno da se povećaju, naročito ako koristite OneNote za prikupljanje ugrađenih dokumenata, skeniranja slika, PDF datoteka ili video i audio klipova kao dela beležaka. Pre nego što pokušate da preuzmete velike beležnice, uverite se da imate nekoliko gigabajta (GB) dostupnog prostora na čvrstom disku računara. Ako je preuzimanje prekinuto zato što vam je ponestalo prostora za skladištenje, moraćete ponovo da ga pokrenete kada oporavite dovoljno prostora na čvrstom disku.

Moje preuzimanje sadrži samo datoteku "errors.txt", ali ne i fasciklu beležnice

Svaki put kada se beležnica uspešno preuzme, ona se čuva kao Zip datoteka koja sadrži fasciklu sa istim imenom kao beležnica. U retkim slučajevima, moguće je da preuzeta Zip datoteka ne sadrži nijednu fasciklu beležnice, već samo prikazuje datoteku pod imenom errors.txt. Kada se to dogodi, došlo je do nekog problema tokom procesa izvoza. Da biste rešili ovaj problem, otvorite datotekuerrors.txt iz preuzete Zip datoteke u uređivaču teksta i pročitajte njen sadržaj za specifičnije informacije.

OneNote ne prepoznaje beležnicu koju pokušavam da uvezem

Ako OneNote odbije datoteku beležnice koju pokušavate da uvezete, verovatno pokušavate da otpremite originalnu Zip datoteku koja je kreirana kada ste prethodno preuzeli beležnicu. Da biste rešili ovaj problem, kliknite dvaput da biste otvorili originalnu Zip datoteku, a zatim izdvojite (kopirajte) fasciklu beležnice iz Zip datoteke na bilo koju lokaciju na čvrstom disku (na primer, na radnoj površini). Kada je fascikla beležnice uspešno sačuvana izvan njene Zip datoteke, možete da uvezete fasciklu u OneNote.

Dobio sam poruku o grešci koja kaže da nemam dovoljno prostora za uvoz beležnice u OneDrive

Ako vaš OneDrive nalog nema dovoljno dostupnog prostora, ručno izbrišite sve nepotrebne datoteke iz OneDrive skladišta (uključujući neuspela otpremanja beležnice), a zatim ponovo pokušajte da uvezete fasciklu beležnice.

Dobio sam poruku o grešci koja kaže da je moja beležnica prevelika za izvoz

Premestite deo beležnice u zasebne, manje beležnice, a zatim pokušajte da izvezete ove manje beležnice umesto toga.

I dalje imam problema i potrebna mi je pomoć

Ako ste isprobali predložene savete za rešavanje problema u ovom članku, ali i dalje imate problema sa izvozom ili uvozom OneNote beležnica, prijavite ih na OneNote forumima na lokaciji Microsoft Odgovori da bismo mogli da istražimo uzrok i pomognemo vam da pronađete rešenje. Hvala!

Važno: Ako je izvezena Zip datoteka sadržala errors.txt datoteku, uverite se da ste uključili informacije koje ona sadrži.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×