Izvoz i uvoz OneNote Beležnica

Bez obzira na to koju verziju programa OneNote koristite, možete da preuzmete kopiju bilo koje OneNote beležnice na PC ili Mac računar – kao rezervnu kopiju ili da otpremite njen sadržaj na drugi nalog.

Napomena: Izvoz i uvoz Beležnica krozOneNote za veb dostupni su samo beležnicama uskladištene na ličnim OneDrive nalozima, ne za beležnice uskladištene u usluzi OneDrive for Business ili SharePoint. Informacije o izvozu Beležnica u PDF datoteke iz programa OneNote 2016 za Windows potražite u članku izvoz beležaka iz programa OneNote u PDF formatu.

Izvoz OneNote beležnice

Da biste preuzeli beležnicu iz programa OneNote na računar, uradite sledeće:

 1. U bilo kom modernom Veb pregledaču idite na OneNote za Veb.

  Savet: Izvoz Beležnica trenutno nije podržan u programu Windows Internet Explorer. Preporučujemo da koristite Microsoft Edge u operativnom sistemu Windows 10 ili bilo koji drugi savremeni pregledač u starijim verzijama operativnog sistema Windows.

 2. Unesite akreditive za Microsoft nalog koji sadrži beležnicu koju želite da preuzmete. (Preskočite ovaj stepenik ako ste već prijavljeni.)

 3. U okviru moje beležnicekliknite desnim tasterom miša na STAVKU (PC) ili kontrola – kliknite (Mac) ime beležnice koju želite da izvezete, a zatim izaberite stavku Izvezi beležnicu.

 4. Na ekranu koji se otvara izaberite stavku Izvezi.

 5. Koristite upite pregledača da biste sačuvali datoteku na lokaciji koju odaberete.

Savet: Ako je Beležnica koju izvozite veoma velika ili sadrži veliki broj slika ili priloga datoteka, može da potraje da bi se preuzeo sadržaj. Uverite se da imate dovoljno prostora na čvrstom disku da biste dovršili preuzimanje.

Svaka preuzeta Beležnica čuva se na čvrstom disku u ZIP formatu datoteke. Ako želite da kasnije uvezete preuzetu beležnicu, moraćete prvo da raspakujete njenu fasciklu beležnice iz zip datoteke, a zatim da uvezete fasciklu u OneNote za veb.

Uvoz OneNote beležnice

Da biste uvezli beležnicu u OneNote koji ste prethodno preuzeli, uradite sledeće:

 1. Otkopčajte fasciklu koja se nalazi u datoteci koju ste prethodno preuzeli (pogledajte članak "izvoz OneNote beležnice" u prethodnom delu ovog članka). Ova depovana fascikla je fascikla beležnice.

 2. U bilo kom modernom Veb pregledaču idite na OneNote Beležnica za uvoznik.

  Savet: Uvoz Beležnica trenutno nije podržan u programu Windows Internet Explorer. Preporučujemo da koristite Microsoft Edge u operativnom sistemu Windows 10 ili bilo koji drugi savremeni pregledač u starijim verzijama operativnog sistema Windows.

 3. Na ekranu koji se otvara izaberite stavku Uvezi.

 4. Na računaru, idite na lokaciju fascikle beležnice (pogledajte 1.), kliknite da biste je izabrali, a zatim kliknite na dugme Otvori da biste ga uvezli.

Savet: Ako proces uvoza počne, ali se izgleda da se ne završi, OneDrive nalog možda nema više prostora. Ručno izbrišite nepotrebne datoteke iz OneDrive skladišta (uključujući bilo koje otpremanja otpremanja Beležnica), a zatim ponovo pokušajte da uvezete fasciklu beležnice.

Rešavanje problema

Ako nailazite na probleme prilikom izvoza ili uvoza Beležnica, isprobajte navedene predloge.

Preuzimanje beležnice se ne završi

Tokom vremena, beležnice se mogu značajno povećati, naročito ako OneNote koristite za prikupljanje ugrađenih dokumenata, skeniranja slika, PDA ili video zapisa i audio klipova kao deo beležaka. Pre nego što pokušate da preuzmete velike beležnice, uverite se da imate nekoliko gigabajta (GB) dostupnog prostora na čvrstom disku računara. Ako je preuzimanje prekinuto zato što vam je ponestalo skladišta, moraćete ponovo da pokrenete preuzimanje kada oporavite dovoljno prostora na čvrstom disku.

Moje preuzimanje sadrži samo datoteku "errors.txt", ali ne i fasciklu beležnice

Kada se Beležnica uspešno preuzme, ona se čuva kao zip datoteka koja sadrži fasciklu sa istim imenom kao Beležnica. U retkim slučajevima, moguće je da preuzeta zip datoteka ne sadrži fascikle beležnice, ali samo prikazuje datoteku pod imenom errors.txt. Kada se to desi, nešto nije u redu tokom procesa izvoza. Da biste rešili ovaj problem, otvorite errors.txt datoteku iz preuzete zip datoteke u uređivaču teksta i pročitajte njen sadržaj za specifične informacije.

OneNote ne prepoznaje beležnicu koju pokušavam da uvezem

Ako OneNote odbacuje datoteku beležnice koju pokušavate da uvezete, verovatno pokušavate da otpremite originalnu zip datoteku koja je kreirana kada ste prethodno preuzeli beležnicu. Da biste rešili ovaj problem, kliknite dvaput da biste otvorili originalnu zip datoteku, a zatim je izdvojili (kopirajte) fasciklu beležnice iz zip datoteke na bilo koju lokaciju na čvrstom disku (na primer, radna površina). Kada se fascikla beležnice uspešno čuva izvan zip datoteke, možete da uvezete fasciklu u OneNote.

Imam poruku o grešci koja kaže da nemam dovoljno prostora za uvoz beležnice u OneDrive

Ako OneDrive nalog nedostaje na dostupnom prostoru, ručno izbrišite sve nepotrebne datoteke iz OneDrive skladišta (uključujući bilo koje otpremanja otpremanja Beležnica), a zatim ponovo pokušajte da uvezete fasciklu beležnice.

Imam poruku o grešci koja kaže da je Beležnica prevelika za izvoz

Premestite delove beležnice u zasebne beležnice, a zatim pokušajte da umesto toga izvezete manje beležnice.

Još uvek imam problema i potrebna mi je pomoć

Ako ste pokušali da predložite savete za rešavanje problema u ovom članku, ali i dalje imate problema sa izvozom ili uvozom OneNote Beležnica, prijavite se na OneNote forumima na Microsoft Answers kako bismo mogli da istražimo uzrok i pronađemo rešenje. Hvala!

Važno: Ako je vaša izvezena zip datoteka sadržala errors.txt datoteku, uverite se da ste dodali informacije koje ona sadrži.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×