Jednostavan planer sa programom Outlook mobilni

Jednostavan planer sa programom Outlook mobilni

Zamislite da ste na festivalu sa najvišim klijentom i traže vam da Rezervišite sastanak za ceo tim sledeće sedmice. Nemate laptop, kako ćete pronaći dan i vreme koji svima odgovara?

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Detalji

Sa programom Outlook, Planiranje je nesmetano. Lako dodajte učesnike, samo počnite da kucate ime, a Outlook preporučuje kontakte na osnovu učestalosti komunikacije sa njima. Sve što treba da uradite je da izaberete ispravna imena koja se pojavljuju.

Pronalaženje vremena kada su svi dostupni jednostavni. Datumi i vremena su kodirani po bojama, tako da birate najbolje vreme za sve – na prvi pogled, mali pokazatelji na učesnicima će biti zeleni ako su besplatni. Možete da dodirnete lokaciju za predloge, dostupne konferencijske sobe i dodirnete klizač timovi sastanci za dodavanje sastanka na mreži. 

Ne samo da vam Outlook pomaže da podesite sastanke, on takođe obezbeđuje da na vreme i njih izvršite. Inteligentni podsetnici vam pomažu da ostanete na rasporedu, čak i da obračunite trenutne uslove saobraćaja.

Istaknute stavke

Saznajte više

Outlook za iOS i Android

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×