Još uspešniji rad

Predstavljanje ideja, kampanja i inicijativa je rutinski u marketingu, ali priprema prezentacija može da potraje. Potreban vam je lakši način da sastavite postojeći sadržaj i kreirate prezentacije profesionalnog izgleda.

Ostavite veliki utisak sa Objavama

Detalji  

Kreiranje profesionalnih prezentacija je lakše sa pomoću programa PowerPoint sa inteligentnim funkcijama Microsoft 365. Sa ugrađenim dizajnom, prilagođavanjem i trikovima sa korisnikom i korisnim korisnicima, prvi koraci su laki. PowerPoint QuickStarter pruža ideje i predloge dizajna koji olakšavaju.

Započnite projekat sa obrascem ili temom koja oblikuje svaki slajd sa bojama i slikama i okvirima za tekst da biste zadržali doslednost. Možete i da kreirate prilagođene predloške za pojedinačne timove ili vaše preduzeće i da dodate boje, fontove i slike sa Brenda.

Koristite inteligentno pretraživanje & otkrivanje da biste pronašli sadržaj za prezentaciju i dopustili drugima da pristupe vašem radu. Koristite druge funkcije kao što je PowerPoint Quick Starter za pretraživanje spoljnog sadržaja.

Kada dodate slike, grafikone ili listu uzastopnih stavki, PowerPoint Designer automatski predlaže ideje za dizajn za prezentaciju. Možete da kreirate i 3D prezentacije i potrebno je samo nekoliko minuta. I možete da prilagodite promene slajdova pomoću programa Morf da biste nesmetano poneli prezentacije.  

Koristite prezentacije na mreži pomoću intuitivnih mogućnosti za uticaj u dizajnu. Otpremite sadržaj, odaberite šta je važno za naglašavanje, a način na koji se on koristi sa profesionalnim dizajnom koje treba da odaberete.

Istaknute stavke

  • Koristite predloške za PowerPoint za vizuelnu privlaиnost i doslednost.

  • Koristite inteligentne funkcije pretrage u programu Word istraživač i PowerPoint Quick Starter da biste istražili tržište i zarobili spoljni sadržaj plus Delve da biste uhvatili relativni sadržaj iz cele kompanije.

  • Koristite PowerPoint Designer i Morf da biste kreirali najprikladnije prezentacije.

Saznajte više

Pravljenje profesionalnih rasporeda na slajdu pomoću usluge „Dizajner za PowerPoint“

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×