Pređi na glavni sadržaj

Kako da instalirate Office sa klikom na stavku u sistemu Office za Veb programe

Možete da instalirate besplatnu probnu verziju sistema Microsoft Office 2010 sa klikom na dugme, što je program koji vodi Office na računar. Sa klikom i trkom možete da počnete da koristite Office programe dok se oni preuzimaju i instaliraju.

Besplatna probna verzija je način da procenite Office 2010 za ograničeno vreme bez plaćanja. Ako odlučite da kupite Office 2010, probnu instalaciju možete da konvertujete u kompletnu verziju softvera. Više informacija o pokušaju ili kupovini sistema Office 2010 potražite u članku prvih 7 razloga za pokušaj sistema office 2010.

U Office za veb programima, kada kliknete na dugme isprobajte Office 2010 , a zatim instalirate odmah, koraci koje vršite da biste instalirali Office razlikuju se u zavisnosti od toga koji Veb pregledač koristite.

Koji pregledač koristite?

Internet Explorer

Drugi pregledač

FireFox

Pregledači koji nisu FireFox ili Internet Explorer

Internet Explorer

U programu Internet Explorer, kada kliknete na dugme Instaliraj odmah, dijalog vam nareрuje da kliknete na dugme pokrene u dijalozima koji se pojavljuju i da biste kliknuli na dugme Nastavi ako vam bude zatraženo da nastavite. Kliknite na dugme dalje, a zatim izaberite stavku pokrene kao usmereno.

Kada Office 2010 dovrši instalaciju, dokument se otvara u Office aplikaciji za računare koja odgovara Office za veb programu gde ste kliknuli na dugme pokušaj u sistemu office 2010.

Vrh stranice

Drugi pregledač

U pregledačima koji nisu Internet Explorer, morate da sačuvate instalacionu datoteku na računaru. Kliknite na komandu za čuvanje datoteke. Na primer, u programu Firefox kliknite na Sačuvaj datoteku. u hromu kliknite na dugme Sačuvaj. Kada se datoteka skladišti na računaru, kliknite dvaput na nju da biste je pokrenuli.

FireFox

Kada se instalira Office 2010, kliknite na komandu u programima Office za veb za otvaranje dokumenta u Office aplikaciji za računare. Na primer, u PowerPoint za veb izaberite stavku Otvori u programu PowerPoint. Prezentacija se otvara u programu Microsoft PowerPoint 2010.

Pregledači koji nisu FireFox ili Internet Explorer

Kada je Office 2010 instaliran, možete da koristite potpune mogućnosti Office aplikacije za stone računare za ažuriranje dokumenata, uključujući njihovo čuvanje direktno na SharePoint lokacijama i OneDrive. Da biste otvorili dokument zasnovan na Vebu u sistemu Office 2010, preuzmite dokument na računar, otvorite ga u Office aplikaciji za stone računare, a zatim je sačuvajte na Veb lokaciji.

Napomena: Office za veb programi su podržani u sistemu Chrome kada rade u programu Windows Live, ali ne kada rade u sistemu SharePoint. FireFox i safari su podržani u oba okruženja.

Vrh stranice

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×