Voleli bismo da čujemo od vas šta dobro funkcioniše, šta nije i ideje za poboljšanja, uključujući moguće nove funkcije i funkcije. Vaš unos će nam pomoći da poboljšamo korisničko iskustvo za vas i sve Office korisnike širom sveta.

Da bi povratne informacije učinile još operativnijim, uključite snimak ekrana (gde je primenljivo). Pored toga, izaberite opciju da biste nam omogućili da vas kontaktiramo, a zatim navedite vašu adresu e-pošte.

Napomena: Novije verzije Office proizvoda direktno će proslediti vaše brige primenljivom timu. Da biste dobili najbolje iskustvo sa povratnim informacijama, ažurirajte Office proizvode.

Najbrži način da prenesite komentare projektantima jeste direktno iz bilo koje Office aplikacije. Oni svakodnevno čitaju povratne informacije klijenata.

U Office aplikaciji idite na članak Pomoć >povratne informacije.

Okno "Povratne informacije" u programu Word

ili

U Office aplikaciji idite na stavku Datoteka > povratne informacije.

Povratne informacije možete da date direktno u okviru aplikacije tako što ćete otići u prikaz "backstage" (prikaz koji vidite kada prvi put otvorite aplikaciju koja vam omogućava da otvorite datoteku ili kreirate novu), dodirnete korisničko ime u gornjem desnom uglu i izaberete stavku Postavke. Kada ste u prozoru sa postavkama, pomerite se nadole do dna i izaberite stavku Pošalji povratne informacije.

Najbrži put do ušiju naših projektanta je direktno iz sistema Office za veb. A ako želite, možete nam čak i reći svoju adresu e-pošte u slučaju da treba da vam se obrate radi pojašnjavanja. Oni čitaju sve povratne informacije.

  • U programu Outlook na vebu izaberite ikonu znaka pitanja u gornjem desnom uglu, a zatim izaberite stavku Povratne informacije.

  • U bilo kojoj drugoj Office veb aplikaciji izaberite stavku Pomoć >povratne informacije.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Pridružite se razgovoru

Pitajte zajednicu >

Pronalaženje podrške

OBRATITE NAM SE >

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×