Kako da premestim lokalne beležnice u OneDrive ili SharePoint

Da biste otvorili OneNote 2013 ili 2010 beležnice pomoću na Windows Phone, Mac, iPhone, iPad, Android ili Windows uređaja, prvo morate da premestite beležnice u OneDrive ili SharePoint.

OneNote beležnice sačuvane u usluzi OneDrive ograničeno je na 2 GB.

Da biste premestili beležnicu pomoću programa OneNote 2013:

  1. Otvorite beležnicu koju želite da premestite, izaberite stavke Datoteka > Deljenje, a zatim odaberite OneDrive ili SharePoint lokaciju gde želite da sačuvate beležnicu.

  2. Izaberite stavku Premesti beležnicu.

Da biste premestili beležnicu pomoću programa OneNote 2010:

  1. Otvorite beležnicu koju želite da premestite, a zatim izaberite stavke Datoteka > Informacije > Deli na vebu ili mreži.

  2. Pratite uputstva na ekranu da biste završili premeštanje beležnice u OneDrive ili SharePoint.

Sada kada je beležnica sačuvana u usluzi OneDrive ili SharePoint, spremni ste da je otvorite u aplikaciji OneNote na Windows Phone, Mac, iPhone, iPad, Android ili Windows uređaju.

Savet: Potrebna vam je puna verzija programa OneNote 2013 da biste premestili beležnice u OneDrive ili SharePoint. Besplatna verzija programa OneNote 2013 trenutno ne podržava premeštanje beležnica. Ako nemate instaliran OneNote 2013 ili 2010, možete da pokrenete besplatnu probnu verziju usluge Office 365 u trajanju od 30 dana i instalirate punu verziju programa OneNote 2013.

Saznajte više

Ograničenja datoteka u usluzi OneDrive, OneDrive for Business i SharePoint

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×