Kako da se prebacite sa MSI instalacije usluge OneDrive samostalna u instalaciju aplikacije "Klikni i trči" u usluzi OneDrive za samostalnu

Rezime

OneDrive for posao ili škola (ranije SkyDrive pro) je prvobitno pušten kao deo nekoliko Office 2013 apartmana i kasnije objavljen kao slobodan samostalni proizvod u instalacionom formatu za Windows Installer (MSI). Microsoft je objavio aplikaciju "Klikni i pokrene" u usluzi OneDrive for Business ili školi (ranije SkyDrive pro) kao samostalni instalacioni program kako bi klijenti mogli da se podudaraju sa verzijom usluge Office 2013 Klikni i trči sa verzijom usluge OneDrive.

Ovaj članak će vam pokazati kako da se podudarite sa tipom instalacije usluge OneDrive for Business ili školskom (ranije SkyDrive pro) sa sistemom Office 2013. To može zahtevati deinstaliranje i ponovno instaliranje ispravnog tipa instalacije usluge OneDrive.

Napomena: Ako imate još jednu verziju sistema Office pored sistema Office 2013, nije potrebno da se prebacujete između msi ili Klikni i pokreće instalacioni formati da bi se podudarao sa tipom instalacije sistema Office i OneDrive. Ovaj članak treba da koristite samo ako se Office instalacija ne podudara sa OneDrive instalacijom.

Više informacija

Preporučujemo da korisnici održavaju isti tip instalacije između sistema Office 2013 i usluge OneDrive for Business ili škola (ranije SkyDrive pro) ako OneDrive nije prvobitno došao do pakovanja sistema Office. To ne može uzrokovati neočekivano ponašanje i ne preporučuje se.

Da biste odredili koji tip sistema Office 20013 imate:

 1. Otvorite Office 2013 aplikaciju kao što je Word ili Excel.

 2. Kliknite na dugme Otvori druge radne sveske ili Otvorite druge dokumente.

 3. Na levoj strani kliknite na nalog.

Uporedite slike sa instalacijom da biste odredili tip instalacije sistema Office. Obratite pažnju na to da tip Office sistema MSI ne sadrži dugme Opcije ažuriranja . Tip instalacije Klikni i pokrene ima dugme Opcije ažuriranja .

MSI instalacioni program će proizvoditi prozor kao što je ovaj:

Excel MSI instalacija

Instalacioni program za Klikni i trиanje će proizvoditi prozor kao što je ovaj. Obratite pažnju na dugme Opcije ažuriranja u dolenavedenom snimku.

Kliknite na dugme "instalacioni program"

Više informacija o programu Klikni i pokrene potražite u članku Pregled arhitekture za pretraživanje sistema Office 365 za Office.

Uputstva za instalaciju

Deinstaliranje MSI OneDrive za posao ili školu (ranije SkyDrive pro) klijent

Da biste deinstalirali OneDrive for Business ili školskom (ranije SkyDrive pro) klijentu, slijedite ove korake:

 1. Kliknite na dugme Start, a zatim izaberite stavku Kontrolna tabla.

 2. Izaberite stavku Programi.

 3. U okviru Programi i funkcijeizaberite stavku Deinstaliraj program.

 4. Na listi trenutno instaliranih programa izaberite stavku Microsoft OneDrive, a zatim kliknite na dugme Deinstaliraj.

Instaliranje klika za rad sa uslugom OneDrive for Business ili školskom (ranije SkyDrive pro) klijentom

Da biste instalirali OneDrive for Business ili školski (ranije SkyDrive pro) klijent za sinhronizaciju, slijedite ove korake:

 1. Idite na KB2903984.

 2. U odeljku "OneDrive (ranije SkyDrive pro) klijenta za sinhronizaciju" izaberite OneDrive (ranije SkyDrive pro) program za instalaciju jezika i sistemskog izdanja. Ako već koristite x86 ili x64 izdanje sistema Office, morate da izaberete isti tip izdanja za OneDrive.

 3. Pokrenite preuzetu datoteku da biste pokrenuli instalacioni program.

 4. Pratite uputstva na ekranu da biste dovršili instalaciju.

 5. Ako se od vas zatraži da obezbedite ključ licence, unesite 3Ve 9N8-W93CC-FQPB8-Y9WVF-TVGJ3.

 6. Otvorite ličnu OneDrive for Business ili školsku (ranije SkyDrive pro) biblioteku dokumenata ili SharePoint 2013 ili Office 365 biblioteku dokumenata koje ste prethodno sinhronizovali kliknite na dugme Sinhronizacija da biste ponovo sinhronizovali biblioteke.

Napomene: 

 • OneDrive for Business ili škola (ranije SkyDrive pro) klijentski klijenti zajedno sa dve komponente koje nisu izabrane za instalaciju po podrazumevanoj vrednosti. Preporučujemo da ne menjate ove podrazumevane postavke.

 • Ako imate jednu od sledećih verzija sistema Office 2013, već imate instaliran OneDrive klijent za sinhronizaciju:

  • Microsoft 365 Apps za velika preduzeća (samostalni, srednji ili Office 365 E3)

  • Office 365 Small Business Premium

  • Office Professional Plus 2013

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×