Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Ako se pretplatite na Microsoft 365, od vas će se tražiti da se prijavite da biste koristili Office nakon instalacije ili kada se odjavite. Pretplata ima ograničenje prijavljivanja koje određuje koliko Office instalacija možete da prijavite u isto vreme. Koristite dolenavedene kartice da biste izabrali tip pretplate i saznali više o ograničenjima prijavljivanja za pretplatu.

Pomoću Microsoft 365 možete da instalirate Office na svim uređajima i prijavite se u Office na pet uređaja u isto vreme. Ovo obuhvata bilo koju kombinaciju računara, Mac računara, tablet računara i telefona.

Pomoć pri prijavljivanju u Office

Ilustruje kako korisnik može da instalira Office na svim svojim uređajima i može da bude prijavljen na pet u isto vreme

Evo šta treba da znate

Evo nekih saveta za korišćenje Microsoft 365 na više uređaja:

  • Svaka osoba koja koristi Office na uređaju mora da ima nalog koji je povezan sa Microsoft 365. To može biti nalog koji se pretplati na Microsoft 365 ili bilo koji nalog koji deli Microsoft 365 Family pretplatu.

  • Kada instalirate Office na uređaju i prvi put pokrenete Office aplikaciju, biće potrebno da se prijavite.

  • Office ostaje aktiviran dok god ste prijavljeni. Ako se odjavite, licenca za nalog se uklanja, a aplikacija se deaktivira. Datoteke možete da prikazujete i štampate, ali ne i da pravite ili uređujete datoteke.

    Da biste aktivirali Office kada se odjavite, možete ponovo da se prijavite pomoću naloga koji je povezan sa pretplatom.

  • Ako imate više od 5 uređaja, Office će vas automatski odjaviti sa uređaja da biste ostali u okviru ograničenja za prijavljivanje. Da biste koristili Office na uređaju na kojem ste odjavljeni, samo se ponovo prijavite.

Uobičajena pitanja

Prijavio/la sam se. Da li treba da ostanem prijavljen/a?

Preporučujemo da ostanete prijavljeni u Office kako bi aplikacije ostale aktivirane.

Šta se dešava ako se odjavim iz programa Office?

Ako se odjavite, aplikacije će biti deaktivirane. Datoteke možete da prikazujete i štampate, ali ne i da ih pravite ili uređujete dok se ponovo ne prijavite. Da biste saznali više, pogledajte članak Šta se dešava kada se odjavite iz sistema Office.

Ako delim Microsoft 365 Family, kako funkcioniše prijavljivanje?

Pretplatu na Microsoft 365 Family možete da delite sa najviše pet drugih osoba. Svaka osoba će koristiti svoj Microsoft nalog da bi instalirala Office na svim svojim uređajima i da bi bila prijavljena na pet u isto vreme.

Potražite pomoć za deljenje vaše pretplate

Da li druge osobe mogu da se prijave na Office na mom uređaju?

Ako se osoba prijavi u Office na vašem uređaju bez pretplate, moći će da prikazuje i štampa datoteke, ali ne i da kreira ili uređuje datoteke. Ako imate Microsoft 365 Family, možete da delite pretplatu sa pet dodatnih osoba. Svaka osoba može da se prijavi u Office pomoću svog Microsoft naloga na uređaju za kreiranje i uređivanje sopstvenih datoteka.

Potražite pomoć za deljenje vaše pretplate

Pomoću Microsoft 365 možete da instalirate i prijavite se u Office na 5 PC ili Mac računara, 5 tableta i 5 telefona.

Pomoć pri prijavljivanju u Office

Evo šta treba da znate

Evo nekih saveta za korišćenje Microsoft 365 na više uređaja:

  • Ako se prijavite u Windows pomoću poslovnog ili školskog naloga, automatski ćete biti prijavljeni u Office. Na Mac računarima i mobilnim uređajima prijavite se pomoću poslovnog ili školskog naloga da biste aktivirali Office.

  • Office ostaje aktiviran dok god ste prijavljeni. Ako se odjavite, aplikacije će biti deaktivirane. Datoteke možete da prikazujete i štampate, ali ne i da ih pravite ili uređujete dok se ponovo ne prijavite.

  • Office će vas automatski odjaviti sa uređaja kako bi ostao u okviru ograničenja za prijavljivanje. Da biste koristili Office na uređaju na kojem ste odjavljeni, samo se ponovo prijavite.

Uobičajena pitanja

Prijavio/la sam se. Da li treba da ostanem prijavljen/a?

Preporučujemo da ostanete prijavljeni u Office kako bi aplikacije ostale aktivirane.

Šta se dešava ako se odjavim iz programa Office?

Ako se odjavite, aplikacije će biti deaktivirane. Datoteke možete da prikazujete i štampate, ali ne i da ih pravite ili uređujete dok se ponovo ne prijavite.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Pronađite rešenja za uobičajene probleme ili potražite pomoć od agenta za podršku.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×