Kako mogu da umetnem skenirane slike u OneNote?

Ako imate OneNote 2013 i skener, možete svim stvarima da dodate beležnice – stare fotografije, vizitkarte, potvrde, čak i notes notes. Ova funkcija nije bila tako pouzdana kao što je trebalo da bude, naročito na 64-bitne mašine, pa smo doneli odluku da je uklonimo iz OneNote 2016, ali postoje i druge opcije za preuzimanje skeniranih slika u OneNote 2016.

Postoji nekoliko drugih opcija za slanje skeniranih slika u OneNote:

  • Koristite Windows faks i skeniranje da biste skenirali datoteku na računaru, a zatim je umetnite u OneNote. Da biste koristili ovu funkciju, izvršite pretragu za „Windows faks i skener“ u operativnom sistemu Windows.

  • Preuzmite Windows skeniranje iz Windows 10 prodavnice, skenirajte datoteku na računar, a zatim je umetnite u OneNote.

  • Preuzmite besplatnu aplikaciju Office Lens za Windows telefon, iPhone ili Android da biste pametni telefon koristili kao skener i slali slike u OneNote.

Ako biste hteli da u programu OneNote ponovo imate mogućnost dodavanja slika sa skenera, slobodno glasajte za to u usluzi UserVoice.

Savet: Ako nemate skener, možete da koristite svoj pametni telefon i aplikaciju Office Lens za Windows Phone, iPhoneili Android za hvatanje beležaka i informacija iz belih ploča, menija, znakova ili bilo čega sa mnogo teksta i da pošaljete slike u OneNote.

  1. Kliknite na stranicu na koju želite da se pojavi skenirana slika i izaberite stavku umetni > skeniranu sliku.

    Umetanje skeniranih slika u beleške

  2. Odaberite rezoluciju skeniranja tako što ćete izabrati Veb kvalitet (najbolji izbor samo za prikaz na ekranu) ili kvalitet štampanja (najbolji izbor ako planirate da odštampate stranicu). Skener može da vam pokaže i dodatne opcije.

  3. Kliknite na dugme Umetni.

Ako ste skenirali sliku koja sadrži tekst, OneNote možete da čitate i kopirate tekst sa slike.

Napomena:  Skeniranje nije dostupno ako koristite 64-bitnu verziju programa OneNote na 64-bitnom operativnom sistemu Windows.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×