Kako se potpisuje rad u usluzi Microsoft 365

Ako se pretplatite na Microsoft 365, bićete upitani da se prijavite da biste koristili Office posle instalacije ili kada se odjavite. Pretplata ima ograničenje za prijavljivanje koje određuje koliko Office instalacija možete da prijavite u isto vreme. Koristite dolenavedene kartice da biste izabrali tip pretplate i saznali više o ograničenjima za prijavljivanje za pretplatu.

Uz Microsoft 365 možete da instalirate Office na svim uređajima i da se prijavite u Office na pet uređaja istovremeno. Ovo obuhvata bilo koju kombinaciju računara, Mac računara, tablet računara i telefona.

Pomoć pri prijavljivanju u Office

Ilustruje kako korisnik može da instalira Office na svim svojim uređajima i može da bude prijavljen na pet u isto vreme

Evo šta treba da znate

Evo nekih saveta za korišćenje Microsoft 365 na više uređaja:

  • Svaka osoba koja koristi Office na uređaju mora imati nalog koji je povezan sa Microsoft 365. To može da bude nalog na koji se pretplatuje na Microsoft 365 ili bilo koji nalog koji deli pretplatu na Microsoft 365.

  • Kada instalirate Office na uređaju i prvi put pokrenete Office aplikaciju, biće potrebno da se prijavite.

  • Office ostaje aktiviran dok god ste prijavljeni. Ako se odjavite, licenca naloga se uklanja i aplikacija se deaktivira. Možete da prikazujete i štampate datoteke, ali ne i da kreirate ili uređujete datoteke.

    Da biste aktivirali Office kada se odjavite, možete ponovo da se prijavite pomoću naloga koji je povezan sa pretplatom.

  • Ako imate više od 5 uređaja, Office će vas automatski odjaviti sa uređaja da biste ostali u okviru ograničenja za prijavljivanje. Da biste koristili Office na uređaju na kojem ste odjavljeni, samo se ponovo prijavite.

Uobičajena pitanja

Prijavio/la sam se. Da li treba da ostanem prijavljen/a?

Preporučujemo da ostanete prijavljeni u Office tako da se aplikacije i dalje aktiviraju.

Šta se dešava ako se odjavim iz programa Office?

Ako se odjavite, aplikacije će biti deaktivirane. Možete da prikazujete i štampate datoteke, ali ne i da kreirate ili uređujete datoteke dok se ponovo ne prijavite. Da biste saznali više, pogledajte Šta se dešava kada se odjavite iz sistema Office.

Ako delim Microsoft 365 Family, kako funkcioniše potpisivanje?

Pretplatu na Microsoft 365 Family možete da delite sa najviše pet osoba. Svaka osoba će koristiti svoj Microsoft nalog za instaliranje sistema Office na svim svojim uređajima i biće istovremeno uključena u pet.

Potražite pomoć za deljenje vaše pretplate

Da li druge osobe mogu da se prijave na Office na mom uređaju?

Ako se osoba prijavi u Office na uređaju bez pretplate, moći će da prikazuje i štampa datoteke, ali ne i da kreiraju ili uređuju datoteke. Ako imate Microsoft 365 Family, pretplatu možete da delite sa pet dodatnih osoba. Svaka osoba može da se prijavi u Office pomoću sopstvenog Microsoft naloga na uređaju za kreiranje i uređivanje sopstvenih datoteka.

Potražite pomoć za deljenje vaše pretplate

Sa Microsoft 365 možete da instalirate i prijavite se na Office na 5 računara ili Mac, 5 tableta i 5 telefona.

Pomoć pri prijavljivanju u Office

Evo šta treba da znate

Evo nekih saveta za korišćenje Microsoft 365 na više uređaja:

  • Ako se prijavite u Windows pomoću poslovnog ili školskog naloga, automatski ćete se prijaviti u Office. Na računarima i mobilnim uređajima, prijavite se pomoću poslovnog ili školskog naloga da biste aktivirali Office.

  • Office ostaje aktiviran dok god ste prijavljeni. Ako se odjavite, aplikacije će biti deaktivirane. Možete da prikazujete i štampate datoteke, ali ne i da kreirate ili uređujete datoteke dok se ponovo ne prijavite.

  • Office će vas automatski upisati od uređaja da biste ostali u okviru ograničenja za prijavljivanje. Da biste koristili Office na uređaju na kojem ste odjavljeni, samo se ponovo prijavite.

Uobičajena pitanja

Prijavio/la sam se. Da li treba da ostanem prijavljen/a?

Preporučujemo da ostanete prijavljeni u Office tako da se aplikacije i dalje aktiviraju.

Šta se dešava ako se odjavim iz programa Office?

Ako se odjavite, aplikacije će biti deaktivirane. Možete da prikazujete i štampate datoteke, ali ne i da kreirate ili uređujete datoteke dok se ponovo ne prijavite.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Pretplata da biste na najbolji način iskoristili vreme

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×