Kartica sa kratkim uputstvima: saveti za rešavanje najčešćih problema sa funkcijom VLOOKUP

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako koristite funkciju VLOOKUP da biste tražili određene vrednosti na listi ili u tabeli, je moguće završe sa greškama „#N/A” – posebno kada tražite tačnog podudaranja. Iako ove greške su dosadne, oni se javljaju sa dobrim razlogom: vrednost koju pokušavate da pronađete ne postoji ili ga da li postoji – ali Excel ne vide ga kao podudaranje zbog Nepodudaranje oblikovanja ili drugih problema.

Da biste preuzeli tri strane Referentni vodič koji nudi osnovni savete za rešavanje problema za funkciju VLOOKUP, kliknite na vezu ispod. Kada kliknete na vezu, ovaj dokument će preuzeti kao PDF datoteku za prikaz u Programu Adobe Reader. Možete da odštampate kopiju ovaj Referentni vodič ili da ga sačuvate na vašem računaru za buduću referencu.

Takođe pogledajte

Kartica sa kratkim uputstvima: podsetnik za korišćenje funkcije VLOOKUP

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×