Pređi na glavni sadržaj
Koauthor studije predmeta sa ekspertima brzo

Koauthor studije predmeta sa ekspertima brzo

Kada radite na studiji slučaja, možete da provedete puno vremena praćenjem dokumenata i pravih osoba radi pružanja unosa i odobravanja. Potrebno vam je jedno mesto gde možete da skladištite i delite dokumente, radite sa članovima tima i da dobijete povratne informacije i odjavite se sa ekspertima.

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Detalji  

Uz Microsoft timove, vi i vaš tim možete da otpremite postojeće dokumente tako da budu dostupni svima. Svaka datoteka koju otpremite automatski se čuva u sistemu SharePoint, tako da možete da okoristite studiju slučaja u realnom vremenu i upravljate kontrolom verzija. 

Ako želite da uzmete beleške za studiju slučaja, koristite OneNote, digitalnu beležnicu integrisanu u timovima. Možete lako da kreirate dijagrame ili da hvatate beleške, koje se mogu automatski pretvoriti u tekst pomoću optičkog prepoznavanja znakova. To je takođe sjajan način za praćenje sastanaka i unosa. 

Dodajte interne stručnjake u kanal timova i započnite razgovor da biste dobili unos i savete. Kada budete spremni da dobijete odobrenje, koristite @mentions da biste dozvolili akterima da znaju da im je potrebna pažnja ili da uskočite u video ili audio poziv da biste razmotrili poslednje promene. 

Pošto se sve datoteke otpremljene u timove automatski čuvaju u sistemu SharePoint, možete lako da delite veze da biste distribuirali konačnu studiju slučaja.

Istaknute stavke

  • Otpremite informacije na jednu bezbednu lokaciju za pristup tima.

  • Koauthor studije slučaja u realnom vremenu.

  • Uskladištite beleške i reference projekta u centralnoj beležnici.

Saznajte više

Podesite tim i počnite da radite

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×