Kodovi polja: MergeBarcode

Ovaj kôd polja je analogan za kôd polja, MERGEFIELD. Glavna razlika je to što Mergebarkôd generiše polje Displaybarcode na osnovu rezultat objedinjavanja umesto da ga direktno prikazuje. Sintaksa i podržani prekidači se takođe razlikuju. Korišćenje polja argument-1 je isto kao i polje "Podaci" u polju MERGEFIELD .

Sintaksa

{MergeBarcode polje-argument-1 polje-argument-argument-2 [prekidači]}

Kodovi polja ne razlikuju mala i velika slova.

  • Polje-argument-argument-1    Je isti kao polje podataka u polju MergeField.

  • Polje-argument-2    Je niska koja navodi tip bar koda koji će biti generisao. Tip bar koda ne razlikuje mala i velika slova, tako CODE39 je isti kao Code39. Dostupni tipovi su UPCA, UPCE, JAN13, JAN8, EAN13, EAN8, CASE, ITF14, NW7, CODE39, CODE128, JPPOST, QR.

  • Prekidači    Obavezno Parametri specifični za polje. Neki prekidači su specifični za tip bar koda.

QR    QR 2D bar kôd. Pogledajte Wikipedia: QR kôd. Za ISO specifikaciju pogledajte članak ISO/IEC 18004:2006.

CODE128    Kôd 128 linearni bar kôd. Pogledajte Wikipedia: kôd 128. Za ISO specifikaciju pogledajte članak ISO/IEC 15417:2007.

CODE39    Kôd 39 linearni bar kôd. Pogledajte Wikipedia: kôd 39. Za kôd 39 najčešća pitanja i uputstvo, pogledajte članak kôd 39 BARCODE najčešća & uputstvo.

JPPOST    Japanski barkôd klijenta za poštanski broj. JPPost se usklađen sa CBC (bar kôd klijenta) koji je poznat i kao RM4SCC.

EAN8 | EAN13    EAN-internacionalni broj članka bar kôd za ID proizvoda (8 cifara/13 cifara), zajedno sa JAN8 | JAN13, korišćeno gde je potrebno poreklo. Pogledajte Wikipedia: EAN-8, Wikipedia: međunarodni broj članka (EAN-13)i EAN-13 i EAN-8.

JAN8 | JAN13    JAN: japanski barkôd za ID proizvoda (8 cifara/13 cifara). JAN8 je pseudonim EAN8. JAN13 je pseudonim EAN13.

UPCA | UPCE    UPC (&E): US bar koda za ID proizvoda kao što je navedeno u [GS1-bar kodu]. UPCA se koristi za najjestive stavke, UPCE je komprimovana verzija UPCA. nošenje istih podataka. Pogledajte Wikipedia: univerzalni kôd proizvoda.

NW7    NW-7 (CODABAR) bar kôd serijskog broja. Pogledajte Codabar (NW7).

ITF14    Broj ITF-14 za praćenje artikla za transport i praćenje kao što je navedeno u [GS1-bar kodu]. Pogledajte Wikipedia: ltf 14 i ITF-14 barkodira

CASE    Pošs bar koda – fim/POSTNET (* 2)-bar kôd za praćenje poštanske pošte. SLUČAJ je pseudonim ITF14. Pogledajte ITF-14 BARKODOVA

\h [argument polja)    Argument polja precizira visinu simbola bar koda. Jedinice su u TVIPS (1/1440 Inc).

\s [argument polja)    Argument polja navodi faktor razmere za simbol. Vrednost je u svim tačkama procenta i važeće vrednosti su od 10 do 1000.

\q [argument polja)    Argument polja Precizira nivo ispravnosti QR koda greške. Važeće vrednosti su 0-3.

\p [polje-argument]    Argument polja precizira stil mesta "bar koda" za prodaju (bar koda tip upca | UPCE | EAN13 | EAN8). Važeće vrednosti (osetljiv na primer) su [STD | SUP2 | SUP5 | SLUČAJU].

\x    Ispravlja broj potvrde ako je nevažeći.

\d    Dodaje znakove započinjanje/zaustavljanje znakova za NW7 i CODE39.

\c [argument polja)    Argument polja precizira stil kôda koda za ITF14. Važeće vrednosti su [STD | EXT | DODAЉ

\r [argument polja)    Argument polja određuje rotaciju simbola bar koda. Važeće vrednosti su iz 0-3.

\f [argument polja)    Argument polja precizira boju simbola bar koda. Važeće RGB vrednosti su u opsegu od 0 do 0xFFFFFF.

\b [argument polja)    Argument polja precizira boju simbola bar koda. Važeće RGB vrednosti su u opsegu od 0 do 0xFFFFFF.

\t    Prikaz podataka sa bar kodom (tekst) zajedno sa slikom.

\a    Spojite sva polja na mapiranoj adresi kako bi generisao japanski poštanski bar kôd klijenta. Argumenti za argument polja i bar kodova i svi drugi prekidači se ignoriљu kada se ovaj prekidač koristi.

Uputstva

Svaki bar kôd može da koristi sopstveni format podataka, pa proverite neke veze ako niste sigurni šta je potrebno.

Da biste koristili MergeBarcode u dokumentu, slijedite ove korake:

  1. Kliknite na mesto na kojem želite bar kôd ili ga dodirnite.

  2. Pritisnite kombinaciju tastera CTRL + F9. Morate to da uradite, kao i da kucate kovrdћave zagrade {} neće funkcionisati.

  3. Tip Mergebarkoda plus argumenti i prekidači. Na primer Mergebarcode URL QR \q 3, koji prikazuje QR kôd URL adrese koji se objedinjuje.

    QR kôd www.microsoft.com

Primeri

Za primere pogledajte članak

3.1.3.2.8 MERGEBARCODE

Kodovi polja: polje MergeField

Kodovi polja: Prikaži "Barkôd"

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×