Upravljajte zakazanim obavezama, planovima, budžetima – lako uz Microsoft 365

Koja je svrha dodatnog Office 365 CNAME zapisa?

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Kada pokrenete klijentsku aplikaciju koja radi sa Office 365 kojim upravlja 21Vianet kao što su Lync, Outlook, Windows PowerShell ili Microsoft Azure alatka Active Directory sinhronizaciju, morate proveriti identitet svoje akreditive. Microsoft 365 koristi CNAME zapis da biste ukazali na krajnju tačku ispravne potvrde identiteta za vašu lokaciju, koja obezbeđuje vremena odziva brzog potvrde identiteta.

Ako taj CNAME zapis nedostaje za vaš domen, te aplikacije će koristiti podrazumevanu krajnju tačku autorizacije u SAD-u, što znači da potvrda identiteta može biti sporija. Ako taj CNAME zapis nije ispravno konfigurisan – na primer ako imate grešku u kucanju u polju Upućuje na adresu – te aplikacije neće moći da izvrše potvrdu identiteta.

Ako Office 365 upravlja DNS zapisima vašeg domena, Microsoft 365 podešava ovaj CNAME zapis umesto vas.

Ako vi upravljate DNS zapisima za domen kod dobavljača usluga DNS hostinga, da biste kreirali taj zapis, kreirajte ovaj zapis sami prateći uputstva za DNS host.

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×