Koji Office 365 proizvod ili licencu imam?

Postoji nekoliko Microsoft 365 za preduzeća planova koje vi ili vaša organizacija možete da odaberete prilikom upisivanja za neku od Microsoft usluga u oblaku. Kada se organizacija upiše za Microsoft 365, administrator može da dodeli različite Microsoft 365 licence svakom korisničkom nalogu. Različite licence uključuju različite usluge, na primer, SharePoint i Skype za posao Online. Pogledajte različite Office 365 planove za preduzeća.

Napomena: Ova tema je za Microsoft 365 za preduzeća. Ako imate Office za kućni proizvod i tražite gde da instalirate Office, pogledajte članak Instaliranje ili ponovno instaliranje sistema Office na PC ili Mac računaru. Da biste videli koji Office za kućne proizvode imate za licencu, prijavite se pomoću Microsoft naloga u usluge i pretplate.

Ako naiđete na problem u Microsoft 365 – na primer, ne možete da koristite ili instalirate Office na uređaju – možda nemate potrebnu licencu koja omogućava tu uslugu ili nemate pretplatu koja uključuje aplikacije za računare koje zahtevaju instalaciju. Da biste to ispravili, možete da se obratite administratoru ili IT osoblju za pomoć, odnosno, ako ste vi administrator, možete sami da dodate licencu.

Pregledač ne podržava video zapis. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Ako radite u organizaciji koja koristi Office 365 za preduzeća, koristite dolenavedene korake da biste saznali šta Microsoft 365 za preduzeća proizvod ili licencu. Ako ste administrator i želite da znate koje su Microsoft 365 pretplate kupljene za organizaciju, pratite korake koje Office 365 za poslovnu pretplatu imam?

 1. Prijavite se pomoću poslovnog ili školskog naloga na adresi www.office.com/signin.

  Prijavite se pomoću poslovnog ili školskog naloga na adresi Login.partner.microsoftonline.CN.

  Prijavite se pomoću poslovnog ili školskog naloga na adresi portal.Office.de.

 2. Izaberite stavku Postavke, a zatim u okviru Moje postavke aplikacija odaberite stavku Office 365.

  Stranica sa Office 365 postavkama
 3. Na stranici Moj nalog odaberite stavku Pretplate.

  Stranica sa Office 365 pretplatama

  Videćete usluge za čije korišćenje imate licencu, kao što je najnovija verzija sistema Office za računare, SharePoint ili OneDrive za posao ili školu i Exchange Online.

  Takođe ćete videti verziju usluge koju koristite, kao što su Plan 1 ili Plan 2.

  Savet: Najnovija verzija sistema Office za računare znači da dobijate Office pretplatu sa programima Word, Excel, PowerPoint i drugim. SharePoint Online znači da dobijate OneDrive za posao ili školu i sajtove tima. A Exchange Online znači da dobijate e-poštu.

Mnoge stvari mogu da se dese ako nemate neophodan Microsoft 365 za preduzeća proizvod ili uslugu. Evo nekih primera:

 • Probate da instalirate Office na računaru iz usluge Microsoft 365, ali otkrivate da nema dugmeta za instalaciju.

 • Pokušate da koristite Word za veb, Excel za veb ili druge Office za veb proizvode i završite na stranici „Microsoft 365 postavke“ koja pokazuje da nemate potrebnu licencu.

 • Probate da se prijavite u OneDrive za posao ili školu, ali ne možete da pristupite sajtu ili dobijate poruku o grešci.

 • Probate da instalirate Office za iPad iz Apple aplikacije App Store i dobijate grešku da vaša pretplata nema pravo na korišćenje aplikacije.

 • Pokušate da koristite Office za iPad i otkrijete da su Office aplikacije kao što su Word, Excel i PowerPoint u režimu samo za čitanje ili prikaz.

Savet: Više informacija o problemima koji se tiču instalacije Office potražite u članku Rešavanje problema prilikom instaliranja sistema Office.

Ako nemate potrebni proizvod ili licencu, obratite se Microsoft 365 administratoru ili IT osoblju za pomoć u nabavljanju te licence ili pronalaženju alternative.

Odnosno, ako ste administrator, možete sami da dodate licencu. Pogledajte članak kupovina licenci za Office 365 za preduzeća i dodeljivanje licenci korisnicima u sistemu Office 365 za preduzeća.

U nekim slučajevima, administrator će možda morati da doda Microsoft 365 plan ili vas prebaci na Microsoft 365 plan koji uključuje usluge koje su vam potrebne. Pogledajte članak Prebacivanje na druga Office 365 za posao.

Saznajte više o različitim Office 365 planovima za preduzeća dostupnim vašoj organizaciji.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×