Komande na glavnoj traci su onemogućene u režimu smanjene funkcionalnosti u sistemu Office 2010

Podrška za Office 2010 se uskoro završava

Izvršite nadogradnju na Microsoft 365 da biste radili bilo gde sa bilo kog uređaja i da biste nastavili da dobijate podršku.

Nadogradi odmah

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Simptomi

Probate da koristite komande na traci, ali komandu je onemogućen ili nedostupan.

Mogući uzrok

Probni period za korišćenje na Microsoft Office 2010 probnu verziju proizvoda, što je obično 30 dana je istekao i program je sada u režimu smanjene funkcionalnosti. U režimu smanjene funkcionalnosti, nije moguće kreiranje, čuvanje ili izmenite Microsoft Office dokumente. Možete da prikažete samo dokumente.

Drugi mogući razlozi su:

Nemate dozvolu za datoteku

Administrator je onemogućio komande

Datoteka je otvorena u zaštićenom prikazu

Rezolucija

Ako ste koristili probnu verziju proizvoda koji je sada u Režimu smanjene funkcionalnosti, da biste povratili punu funkcionalnost morate da konvertujete probnu verziju proizvoda za verziju proizvoda sa punom licencom. Učinite kupovina šifre proizvoda na mreži ili od prodavca, a zatim pomoću tog proizvoda da biste aktivirali proizvod. Za više informacija o aktivaciji proizvoda potražite u članku aktivacija Microsoft Office programa.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×