Komponente privlaиnim naslovne strane

Spremni ste za sletanje na svoj posao iz snova? U gotovo svim slučajevima moraćete da prosledite biografiju da biste prikazali kako ste kvalifikovani za željeni položaj. Ali u moru biografija, kako da vaše dostignuće stoje izvan niza?

Vaše pismo je brzo upoznavanje koje sadrži vašu biografiju. To je prilika da odete izvan formata biografije, označite strasti i uključite neke detalje koje poslodavac ne može da pronađe u vašoj biografiji. Pročitajte stavku najvažnije stavke da biste ga dodali u naslovnu poruku.

Dodavanje kontakt informacija

Čak i ako prosledite pismo sa rezimom, moraćete da ih tretirate kao odvojene dokumente. Obavezno dodajte kontakt informacije u propratno pismo, uključujući puno ime i profesionalnu e-adresu. Nemate dobru adresu e-pošte? Upisivanje za besplatnu na Outlook.com.

Olovo sa jakim otvaranjem

Kada prvi put kažete Zdravo, dobra je ideja da vodite uz zašto se kučate. Kako ste otkrili ovu poziciju? Online? Preko prijatelja? Ako ste lično upućeni na ovu poziciju, recite. Pored toga, obavezno se obratite Menadžeru za zapoљljavanje po tome što je moguće za ličniji pristup.

Pristup prilagođenom pristupu

Iako može da izgleda dosadno, prilagođavanje vaših pisama će vas naterati da se razlikovate od publike. Prilagođavanje takođe pokazuje da ste obavili istraživanje i da razumete zahteve ovog posla – i kako možete da donesete vrednost u ovoj ulozi. ​

Prilagodite sledeće stavke na ovaj određeni posao:

  • Razlog što vas zanima ovaj posao

  • Vrednost koju možete da dovedete u preduzeće

  • Vaše veštine

Prikaz vrlina

Zamislite da Menadžer za zapošljavanje treba da upiљe samo rezime. Koje istaknute i uspehe želite da oni vide? Uradite najbolje i privucite pažnju na njih na naslovnoj strani. Ovo je odlično mesto za put u više dubine o tome zašto su ti uspesi napravili razliku i da se pokaže kako možete da iskoristite te iste veštine da biste učinili velike stvari u novoj ulozi.

Recite nešto što vaša biografija nije mogla

Biografija je odlično mesto za pokazivanje dostignuća i odgovornosti, ali je teže predstaviti strast. Dok pišete svoju naslovnu poruku, obavezno govorite o tome šta vam je stalo – i kako se to odnosi na ovu mogućnost za poslovanje. Kompanije žele zaposlene koji će biti srećni u svojim ulogama, tako da pomažu poslodavcima da vide kako se ova prilika poravnava sa interesima koje već imate.

Predlošci za naslovnu stranicu za pokretanje

Da li ste spremni da radite na svom naslovnoj strani? Pregledajte rezime Microsoft i pokrivate kolekciju pisama da biste pronašli predložak naslovne strane koji je ispravan za vas.

Želite više saveta za pronalaženje savršenog posla za vas? Pogledajte posao iz snova.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×