Kontakti sa veza društvenih medija više se ne sinhronizuju sa Microsoft nalogom

Radite bilo gde na bilo kom uređaju sa uslugom Microsoft 365

Nadogradite na Microsoft 365 da biste radili bilo gde sa najnovijim funkcijama i ispravkama.

Nadogradi odmah

Microsoft konsoliduje nekoliko usluga za korisnike kako bi pružio inovativne funkcije u budućim izdanjima proizvoda. Zbog toga više nije podržano sinhronizovanje kontakata za društvene medije nezavisnih proizvođača i spoljne mreže e-pošte povezane sa Microsoft nalogom. Društveni mediji nezavisnih proizvođača i spoljne mreže e-pošte na koje utiče ova promena obuhvataju LinkedIn, Twitter, Yahoo, Google, Facebook i Sina Weibo.

Možete da dodate i održavate kontakte koji su napravljeni pomoću Microsoft naloga. Ti kontakti su možda napravljeni putem usluge Outlook.com ili Skype.

Ako ste sa Microsoft nalogom povezali naloge društvenih medija nezavisnih proizvođača ili spoljnih mreža e-pošte putem veb aplikacije „Osobe“, zaustaviće se sinhronizovanje kontakata. Kontakti društvenih medija nezavisnih proizvođača ili spoljnih mreža e-pošte neće se videti na listama kontakata u usluzi Outlook.com ili OneDrive.

Ova promena ne utiče na kontakte u društvenim medijima i u mrežama e-pošte. Da biste zadržali kontakte iz društvenih medija ili sa mreža e-pošte, koristite izvorne aplikacije za te usluge.

U ovom članku se objašnjava kako te promene utiču na povezane Microsoft aplikacije i usluge.

Outlook.com kontakti u veb aplikaciji „Osobe“

  • Ako ste novi korisnik, ne možete da povežete kontakte iz društvenih medija nezavisnih proizvođača ili sa spoljnih mreža e-pošte sa Outlook.com nalogom pomoću veb aplikacije „Osobe“.

  • Ako ste prethodno povezali društvene medije nezavisnih proizvođača ili spoljne mreže e-pošte sa Outlook.com nalogom, kontakti iz tih usluga više se ne vide u veb aplikaciji „Osobe“ ili na listama kontakata.

Skype kontakti

  • Ako ste novi korisnik, ne možete da povežete kontakte iz društvenih medija nezavisnih proizvođača ili sa spoljnih mreža e-pošte sa Skype listom kontakata.

  • Ako ste prethodno povezali kontakte društvenih medija ili spoljne e-pošte sa uslugom Skype, kontakti koji su već dodati iz tih usluga i dalje su vidljivi na Skype listi kontakata.

  • Možete da nastavite da tražite i dodajete prijatelje iz Skype direktorijuma.

Aplikacija „Osobe“ u operativnom sistemu Windows 8.1

  • Ako ste novi korisnik, ne možete da povežete društvene medije nezavisnih proizvođača ili spoljne mreže e-pošte sa aplikacijom „Osobe“ u operativnom sistemu Windows 8.1.

  • Kontakt informacije i ažuriranja društvenih medija nezavisnih proizvođača ili spoljnih mreža e-pošte ne prikazuju se u aplikaciji „Osobe“ u operativnom sistemu Windows 8.1.

Aplikacija „Kalendar“ u operativnim sistemima Windows 8 i Windows 8.1

  • Aplikacija „Kalendar“ u operativnim sistemima Windows 8 i Windows 8.1 više neće primati ažuriranja informacija o rođendanima ili događajima za kontakte nezavisnih proizvođača.

Profil naloga je premešten

Profil naloga na profile.live.com je premešten u https://account.Microsoft.com/profile. Ovde ćete pronaći sve informacije povezane sa Microsoft nalogom. To obuhvata profile i informacije o kontaktu, postavke privatnosti, bezbednosne postavke i još puno toga. Informacije će biti dostupne u svim Microsoft uslugama povezanim sa Microsoft nalogom.

Način na koji se povezujete sa nezavisnim društvenim medijima je promenjen

Više ne možete da povežete Microsoft nalog sa društvenim medijima nezavisnih proizvođača kao što su Twitter i Facebook. Neke Microsoft aplikacije podržavaju povezivanje sa društvenim medijima i možete da se povežete direktno iz tih aplikacija. Ne postoji centralizovana lokacija na kojoj možete da podesite veze sa društvenim medijima za Microsoft usluge.

Takođe pogledajte

Facebook Connect više nije dostupan

Pomoć za Windows 8,1 osobe

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×