Upravljajte zakazanim obavezama, planovima, budžetima – lako uz Microsoft 365

Kopiranje i lepljenje problema prilikom korišćenja usluge Yammer u programu Internet Explorer

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako pokušate da nalepite iz ostave u Yammer kada koristite Yammer iz programa Internet Explorer, a ne nalepite sadržaj, morate da prilagodite postavke u programu Internet Explorer. U okviru nedavne update, promenu dizajnirani da biste dozvolili da više opcija za objavljivanje sadržaja zahteva programski pristup ostavi biste mogli da nalepite sadržaj u usluzi Yammer. Ako je onemogućen programski pristup ostavi, lepite ne funkcioniše.

Ovog problema dolazi samo ako vi ili vaš IT administrator onemogućio programski pristup ostavi za internet zonu koja se nalazi u u Yammer. Da biste rešili problem, programski pristup ostavi mora da bude omogućen za Yammer je u zoni. Ovo možete uraditi na dva načina:

 • Ako kao krajnji korisnik imate pristup sopstvene bezbednosnih postavki programa Internet Explorer, možete da izmenite postavke za Yammer je u zone.

 • IT sektor koji je napravljen u smernica grupe koje sprečava korisnike da pristupaju sopstvenu bezbednosnih postavki programa Internet Explorer, moraćete da zamolite IT sektor za pomoć. Tipična rešenje je IT administrator da biste promenili smernice grupe da biste premestili yammer.com na listu pouzdanih lokacija i uverite se da programski pristup ostavi je omogućen u toj zoni.

Ako imate pristup sopstvene bezbednosnih postavki programa Internet Explorer, evo kako da promenite postavke tako da ćete nalepiti u Yammer radi.

 1. U programu Internet Explorer, idite na Postavke > Internet opcije, a zatim izaberite karticu bezbednost .

 2. Obratite pažnju na istaknutu zone. Ovo je zona koji se koristi za Yammer. Kliknite na dugme Prilagođeni nivo.

  Kartica "bezbednost" Internet Explorer opcija, prikazuje dugme "Prilagođeni nivo"
 3. Pomerite se nadole do odeljka izvršavanje skripti , pri dnu liste.

 4. U odeljku Dozvoli programski pristup ostavi , izaberite stavku Omogući.

  Prilagođenih postavki nivoa koja prikazuje dozvoli programski pristup ostavi
 5. Kliknite na dugme U redu.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×