Kopiranje i lepljenje u porukama

Kopiranje i lepljenje u porukama

Koristite standardne komande tastature da biste kopirali i nalepili u poruku.

Windows

  • CTRL + C (Kopiraj)

  • CTRL + V (lepljenje)

Mac

  • Command + C (Kopiraj)

  • Command + V (Nalepi)

Takođe pogledajte: tasterske prečice u timovima

Da biste kopirali poruku u razgovor kanala, pritisnite i držite poruku i dodirnite stavku Kopiraj tekst. Zatim dodirnite stavku Odgovori ili započnite novu poruku. U okviru za sastavljanje, pritisnite i držite i odaberite stavku Nalepi.

Da biste kopirali poruku na ćaskanje, pritisnite i držite poruku i odaberite stavku Kopiraj tekst. Pritisnite i držite okvir za sastavljanje i odaberite stavku Nalepi.

Da biste kopirali poruku u razgovor kanala, dodirnite stavku Još opcija Dugme Još opcija u gornjem desnom uglu poruke i odaberite stavku Kopiraj poruku. Zatim dodirnite stavku Odgovori ili sastavite Dugme Novo ćaskanje da biste otvorili okvir za sastavljanje. U okviru za sastavljanje pritisnite i držite i dodirnite stavku Nalepi.

Da biste kopirali poruku na ćaskanje, pritisnite i držite poruku i odaberite stavku Kopiraj poruku. Dodirnite stavku Odgovori i pritisnite i držite u okviru za sastavljanje. Zatim odaberite stavku Nalepi.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×