Kopiranje obrasca

Savet: Pravljenje ankete, testa ili upitnika pomoću usluge Microsoft Forms. Želite da snimate i analizirate povratne informacije o poslovnim klijentima? Isprobajte Dynamics 365 korisnički glas.

Napomena: Ako koristite aplikaciju Microsoft Forms na Office.com, novi obrazac će imati isto ime kao i obrazac koji ste kopirali.

Anketu, kviz ili drugi tip obrasca možete kopirati u samo nekoliko koraka.

 1. Idite na Forms.Office.com i prijavite se pomoću Microsoft 365 poslovni ili školski nalog ili Microsoft ličnog naloga (Hotmail, Live ili Outlook.com).

  Napomena: Možete i da se prijavite u Office.com, potražite ikone Microsoft 365 sa leve strane, a zatim izaberite stavku Obrasci.

 2. U obrascu koji želite da kopirate, u gornjem desnom uglu pločice obrasca izaberite Dugme „Još opcija“ Više opcija .

 3. Izaberite stavku Kopiraj.

  Klik na dugme „Kopiraj“ u postojećem obrascu

  Napomena: Ako ne vidite opciju kopiranja , pomerajte se nadole do dna stranice i izaberite sve moje obrasce.

  Povezivanje sa svim mojim obrascima za Microsoft obrasce na Office.com

  U obrascu koji želite da kopirate, izaberite stavku Još opcija u gornjem desnom uglu pločice, a zatim odaberite stavku Kopiraj.

  Kopirajte opciju obrasca u Microsoft Forms.

  Ako ne vidite pločice obrasca, možda ste u "prikazu liste" umesto "pločica". Da biste kopirali obrazac u okviru "Prikaz liste", držite pokazivač nadesno u obrascu, izaberite stavku Još opcija, a zatim izaberite stavku Kopiraj.

Kada kopirate obrazac, kopiraju se samo pitanja, oblikovanje i raspored. Ne prenose se postojeće reakcije na novi obrazac. Microsoft Forms daje novom obrascu isto ime koje ima postojeći obrazac i dodaje mu broj. Možete da promenite novo ime obrasca u ono što želite.

Novi obrazac kreiran kopiranjem postojećeg obrasca

Treba da napravite duplikat obrasca ili testa koji će drugi urediti?

Možete da kreirate posebnu povezanost koja omogućava drugima da dupliraju test ili obrazac na sopstveni Microsoft Forms portal. Saznajte kako.

Imate povratne informacije za Microsoft Forms?

Želimo da čujemo šta imate da kažete! Posetite Microsoft Forms User Voice sajt da biste naveli predloge i glasali za ideje koje su drugi već prosledili.

Takođe pogledajte

Deljenje obrasca radi saradnje

Deljenje obrasca ili testa kao predloška

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×