Kopiranje obrasca

Savet: Pravljenje ankete, testa ili upitnika pomoću usluge Microsoft Forms. Želite da napravite naprednu anketu? Probajte Microsoft Forms Pro.

Treba da napravite kopiju obrasca u usluzi Microsoft Forms? To možete lako da uradite pomoću samo nekoliko klikova.

  1. Da biste kopirali bilo koji anketiranje, kviz ili drugi tip obrasca, prvo idite na Microsoft Forms lokaciju na adresi Forms.Office.com, a zatim se prijavite pomoću Microsoft 365 poslovni ili školski nalog ili Microsoft naloga (Hotmail, Live ili Outlook.com).

  2. Pronađite obrazac koji želite da kopirate na listu obrazaca, kliknite na dugme "tri tačke" (...) u gornjem desnom uglu prozora za pregled obrasca, a zatim kliknite na dugme Kopiraj.

    Klik na dugme „Kopiraj“ u postojećem obrascu

Kad kopirate obrazac, kopira se samo njegova struktura. U novi obrazac se ne prenose postojeći podaci o odgovoru. Microsoft Forms daje novom obrascu isto ime koje ima postojeći obrazac i dodaje mu broj. Ako želite, možete da promenite novo ime obrasca.

Novi obrazac kreiran kopiranjem postojećeg obrasca

Treba da napravite duplikat obrasca ili testa koji će drugi urediti?

Pogledajte članak Deljenje obrasca ili testa kao predloška da biste saznali kako da kreirate posebnu povezanost koja omogućava drugima da dupliraju test ili obrazac u sopstvenom profilu gde mogu da izvrše promene.

Imate povratne informacije za Microsoft Forms?

Želimo da čujemo šta imate da kažete! Posetite Microsoft Forms User Voice sajt da biste naveli predloge i glasali za ideje koje su drugi već prosledili.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×