Korišćenje čitača ekrana za čuvanje slike ili priloga iz e-pošte u aplikaciji "Pošta"

Korišćenje čitača ekrana za čuvanje slike ili priloga iz e-pošte u aplikaciji "Pošta"

Ovaj članak je za osobe sa oštećenim vidom koje koriste program za čitanje ekrana za Office proizvode i deo je skupa sadržaja Office pristupačnost. Uopšteniju pomoć potražite u članku Matična stranica podrške za Office.

Koristite Pošta za Windows 10 sa tastaturom i čitačem ekrana da biste sačuvali priloženu datoteku iz e-poruke na uređaju. Testirali smo ga pomoću naratora, ali može da funkcioniše sa drugim čitačima ekrana sve dok slede uobičajene standarde pristupačnosti i tehnike.

Napomene: 

Čuvanje priloga iz e-poruke

  1. Otvorite e-poruku koja sadrži prilog koji želite da sačuvate na uređaju.

  2. Uradite nešto od sledećeg:

    • Da biste sačuvali sve priloge u pošti u istoj fascikli, pritiskajte taster TAB dok ne čujete "" Sačuvaj sve priloge, veza ", a zatim pritisnite taster ENTER. Otvara se dijalog " Izbor fascikle " Windows.

    • Ako postoji samo jedan prilog ili želite da sačuvate priloge jedan po jedan u drugim fasciklama, pritiskajte taster TAB dok ne čujete "Otvori", a zatim ime datoteke priloga. Pritisnite kombinaciju tastera Shift+F10 da biste otvorili kontekstualni meni. Pritiskajte taster sa strelicom nadole dok ne čujete "dugme" Sačuvaj "i pritisnite taster ENTER. Otvara se dijalog sistema Windows Otvori datoteku.

  3. Idite do fascikle na uređaju gde želite da sačuvate datoteke, a zatim pritisnite taster ENTER. Datoteke se čuvaju na uređaju.

    Napomena: Ako želite da sačuvate priloge na OneDrive umesto toga, pritiskajte taster TAB dok ne čujete: "prikaz stabla". Pritiskajte taster sa strelicom nagore ili nadole dok ne čujete "OneDrive", a zatim pritisnite taster ENTER.

Takođe pogledajte

Osnovni zadaci prilikom korišćenja čitača ekrana sa poštom

Korišćenje čitača ekrana za oblikovanje teksta e-pošte u aplikaciji "Pošta"

Tasterske prečice u aplikaciji "Pošta"

Podešavanje uređaja za rad sa pristupačnošću u programu Microsoft 365

Korišćenje čitača ekrana za istraživanje i kretanje po pošti

Tehnička podrška za korisnike sa umanjenim sposobnostima

Microsoft svim klijentima želi da obezbedi najbolji mogući utisak pri radu. Ako imate umanjene sposobnosti ili pitanja u vezi sa pristupačnošću, za tehničku pomoć se obratite Microsoft službi Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima. Tim za podršku službe Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima obučen je za korišćenje mnogih popularnih asistivnih tehnologija i može da pruži pomoć na engleskom, španskom, francuskom i američkom znakovnom jeziku. Idite na sajt „Microsoft Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima“ da biste saznali kontakt detalje za svoj region.

Ako ste korisnik iz državne institucije, privredne organizacije ili velikog preduzeća, obratite se službi Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima za velika preduzeća.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×