Korišćenje čitača ekrana za upravljanje obaveštenjima u usluzi Skype za posao u programu Outlook na vebu

Simbol čitanja naglas sa oznakom sadržaja čitača ekrana. U ovoj temi se govori o korišćenju čitača ekrana uz Office

Ovaj članak je za osobe sa oštećenim vidom koje koriste program za čitanje ekrana za Office proizvode i deo je skupa sadržaja Office pristupačnost. Uopšteniju pomoć potražite u članku Matična stranica podrške za Office.

Možete da menjate obaveštenja i da ga koristite pomoću naratora, ugrađenog Windows čitača ekrana, u Skype za posao u Outlook na vebu. Ovo je zgodno kada ste zauzeti i ne želite da dobijate upozorenja kada primate zahteve za trenutne poruke.

Napomene: 

  • Nove Microsoft 365 funkcije izdaju se postepeno Microsoft 365 pretplatnicima, tako da aplikacija možda još uvek nema ove funkcije. Da biste saznali kako možete brže da preuzmete nove funkcije, pridružite se programu Office Insider.

  • U ovoj temi se pretpostavlja da koristite ugrađeni Windows čitač ekrana, „Narator“. Da biste saznali više o naratoru, pogledajte članak Kompletan vodič za narator.

  • Ova tema pretpostavlja da koristite ovu aplikaciju uz računar. Neka navigacija i neki pokreti mogu se razlikovati na Windows telefonu ili tabletu.

  • Kada koristite Skype za posao u Outlook na vebu, preporučujemo da koristite Internet Explorer kao Veb pregledač. S obzirom na to da Skype za posao u programu Outlook na vebu radi u vašem veb pregledaču, tasterske prečice se razlikuju od onih u programu na radnoj površini. Na primer, koristićete tastere Ctrl+F6 umesto tastera F6 za ulazak i izlazak iz komandi. Takođe, uobičajene prečice kao što je F1 (pomoć) i CTRL + O (otvoreno) primenjuju se na Veb pregledač – ne Skype za posao u Outlook na vebu.

Obaveštenja o ćaskanju podrazumevano su uključena. Izvršite dolenavedene korake da biste ponovo isključili ili ponovo uključili obaveštenja.

  1. Otvorite Outlook na vebu u pregledaču i, ako je potrebno, prijavite se.

    Savet: Da biste pronašli pomoć za prijavljivanje, pogledajte temu pomoći Obavljanje osnovnih zadataka u usluzi Skype za posao uz pomoć čitača ekrana.

  2. Pritiskajte taster TAB dok ne čujete "postavke korisnika. Koristite strelicu nadole da biste koristili okno razgovori za Skype za posao, a zatim pritisnite taster ENTER.

  3. Otvara se okno Kontakti . Pritiskajte taster TAB dok ne čujete "Isključi obaveštenja o ćaskanju, dugme" i pritisnite taster ENTER. Obaveštenja su isključena.

Takođe pogledajte

Korišćenje čitača ekrana za dodavanje ljudi u kontakte u usluzi Skype za posao

Korišćenje čitača ekrana za slanje trenutne poruke u usluzi Skype za posao

Tasterske prečice za Outlook

Osnovni zadaci uz korišćenje čitača ekrana u programu Skype za posao

Saznajte kako da se krećete kroz Skype za posao pomoću funkcija pristupačnosti

Tehnička podrška za korisnike sa umanjenim sposobnostima

Microsoft svim klijentima želi da obezbedi najbolji mogući utisak pri radu. Ako imate umanjene sposobnosti ili pitanja u vezi sa pristupačnošću, za tehničku pomoć se obratite Microsoft službi Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima. Tim za podršku službe Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima obučen je za korišćenje mnogih popularnih asistivnih tehnologija i može da pruži pomoć na engleskom, španskom, francuskom i američkom znakovnom jeziku. Idite na sajt „Microsoft Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima“ da biste saznali kontakt detalje za svoj region.

Ako ste korisnik iz državne institucije, privredne organizacije ili velikog preduzeća, obratite se službi Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima za velika preduzeća.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×