Korišćenje aplikacija na sastancima

Korišćenje aplikacija na sastancima

Aplikacije za timove za sastanke mogu da poboljšaju iskustvo sastanka u svakoj fazi – pre, tokom i posle. Ove aplikacije se najčešće koriste za prikupljanje konsenzusa, traženje podataka ili omogućavanje tima za prikaz ili interakciju sa podacima tokom sastanka. Mnoge od ovih aplikacija nude različite prikaze za organizatori sastanka, izlagače i učesnike, kao i funkcije koje su specifične za svaku ulogu. Trenutno su aplikacije za sastanke dostupne samo u iskustvu sa računarom. Evo objašnjenja o tome kako da ih koristite:

Pre sastanka

Kada se pošalje poziv za sastanak, organizatori sastanka i izlagaиi mogu da otvore događaj u kalendaru i dodaju aplikaciju na karticu. Izaberite Dugme "Dodaj" zatim odaberite aplikaciju.    

Dodajte aplikaciju u događaj kalendara sastanka.

Kada se dodaju, organizatori i izlagača mogu da podešavanje sadržaja u aplikaciji unapred, ako je potrebno.

U sastanku

Sve aplikacije koje ste dodali pre sastanka mogu da se pristupe tokom sastanka. Ako su dodate manje od dve aplikacije, videćete malu verziju ikone aplikacije pored kontrola za sastanke. Izaberite ga da biste otvorili aplikaciju.

Otvorite aplikaciju tokom sastanka.

Ako je dodata više od dve aplikacije, u meniju višak će se pojaviti dodatna Ikona aplikacije. Izaberite Dugme "još opcija" zatim nastavite da biste otvorili aplikaciju koju odaberete.

Pored toga, organizatori sastanka ili izlagača mogu da pokrenu dijalog aplikacije za učesnike u bilo kom trenutku tokom sastanka:

Dijalog aplikacije za sastanke

Post-sastanci

Posle sastanka, možete da pristupite aplikaciji sa kartice u kalendaru kalendara sastanka. Iskustvo se razlikuje po aplikaciji, ali neki pružaju rezime prikupljanja podataka tokom sastanka.

Otvaranje aplikacije u fazi post-sastanak

Napomena: Kada 60 dana prođe posle sastanka, više nećete moći da koristite ili uklonite aplikacije koje ste već dodali na sastanak ili dodajete nove.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×