Korišćenje aplikacije Lync na telefonu

Budite u kontaktu sa kolegama kada niste na svom radnom mestu pomoću programa Microsoft Lync 2010 za Windows Phone. On vam omogućava da na telefonu uradite puno stvari koje možete da uradite pomoću programa Microsoft Lync 2010 na računaru – slanje trenutne poruke, postavljanje statusa dostupnosti, prikaz statusa drugih osoba ili upućivanje telefonskog poziva.

Pored Windows Phone uređaja, ovo su stvari koje su vam potrebne da biste počeli:

Da biste se prijavili u Lync na telefonu

 1. Preuzmite i instalirajte Lync iz Prodavnice (ako to već niste uradili).

 2. Na listi aplikacijadodirnite lync 2010 ikona Lync .

 3. U polju Adresa za prijavljivanje otkucajte e-adresu koju koristite za prijavljivanje u Lync na računaru, otkucajte lozinku u odgovarajućem polju, a zatim dodirnite stavku Prijavi se Ikona „Gotovo“ .

 4. Dodirnite stavku sledeći Ikona „Sledeće“ , unesite broj mobilnog telefona na ekranu Podešavanje radnog posla , dodirnite stavku sledeće Ikona „Sledeće“ , a zatim ponovo dodirnite sledeću Ikona „Sledeće“ .

 5. Da biste videli obaveštenja kada ljudi pokušavaju da dođu u kontakt sa vama u programu Lync, u programu Uključi Lync push obaveštenja? ekran, dodirnite stavku Uključi Ikona „Gotovo“ .

Da biste podesili status

 1. Brzo prevucite do opcije Moje informacije i dodirnite svoj trenutni status dostupnosti.

 2. U okviru Postavi status dodirnite neki status.

 3. Da biste dodali kratku ličnu belešku, dodirnite Šta se dešava danas?otkucajte kratku belešku, a zatim dodirnite stavku gotovo Ikona „Gotovo“ .

Da biste pokrenuli razgovor putem trenutnih poruka

 1. Brzo prevucite do opcije Kontakti, dodirnite ime kontakta, a zatim dodirnite Pošalji trenutnu poruku.

 2. Otkucajte poruku, a zatim dodirnite stavku pošalji ikona Pošalji .

 3. Da biste pozvali nekog drugog da se pridruži razgovoru, dodirnite stavku još Ikona „Još“ > Pozovi, a zatim dodirnite drugi kontakt ili otkucajte ime osobe da biste ga pretražili u direktorijumu preduzeća.

  Napomene: 

  • Kontakte koje vidite u programu Lync na telefonu su isti oni koje vidite u programu Lync na računaru.

  • Da biste videli razgovor koji ste obavili na telefonu, brzo prevucite do opcije Razgovori, a zatim dodirnite razgovor koji želite da vidite. Da biste ga izbrisali, dodirnite stavku još Ikona „Još“ > Izbriši razgovor.

Da biste pozvali nekoga

 1. Brzo prevucite do stavke Kontakti, dodirnite ime kontakta, a zatim dodirnite Pozovi posao.

 2. Da biste pozvali nekoga tako što ćete izabrati broj telefona, brzo prevucite do stavke Kontakti, dodirnite tastaturu ikona Tastatura , unesite broj telefona, a zatim dodirnite stavku Pozovi ikona Pozovi .

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×