Korišćenje dijaloga „Čuvanje“ i „Objavljivanje“

Podrška za Office 2010 se uskoro završava

Izvršite nadogradnju na Microsoft 365 da biste radili bilo gde sa bilo kog uređaja i da biste nastavili da dobijate podršku.

Nadogradi odmah

Kada sačuvate Microsoft Lync 2010 snimak u Windows Media video formatu, možete koristiti dijaloge „Čuvanje“ i „Objavljivanje“ da biste naveli lokaciju za objavljeni video zapis i izabrali sadržaj koji će biti uključen u video zapis.

Izaberite jednu od sledećih mogućnosti:

Čuvanje i objavljivanje

Opcije čuvanja i objavljivanja

Čuvanje i objavljivanje

Koristite dijalog Čuvanje i objavljivanje da biste naveli ime ili lokaciju Windows Media snimka. Windows Media snimak možete sačuvati na računaru ili u deljenoj lokaciji na mreži ili biblioteci resursa sistema Microsoft SharePoint Server 2010 ako imate odgovarajuća prava.

  1. U okviru Ime datoteke snimka otkucajte ime.

  2. Da biste promenili lokaciju snimka, u okviru Sačuvaj u uradite nešto od sledećeg:

    • U okvir za tekst nalepite Veb adresu, na primer URL biblioteke resursa sistema SharePoint Server 2010.

    • Kliknite na dugme Potraži i pronađite fasciklu u kojoj želite da sačuvate video zapis.

  3. Ako želite i da izaberete tip sadržaja koji će biti uključen ili podesite vreme početka i vreme završetka snimka, izaberite stavku Opcije i sledite uputstva iz sledećeg odeljka.

Napomena:  Ako dođe do problema prilikom otpremanja datoteke u sistem SharePoint Server 2010, zamolite Microsoft SharePoint administratora da poveća podrazumevanu maksimalnu veličinu otpremanja (podrazumevano je 50 MB) i postavku vremenskog ograničenja otpremanja.

Vrh stranice

Opcije čuvanja i objavljivanja

Koristite dijalog Opcije čuvanja i objavljivanja da biste izabrali tip sadržaja koji će biti uključen u Windows Media snimak (.wmv), vreme početke snimka i vreme završetka snimka. Polja za potvrdu u odeljku Sadržaj u video zapisu ukazuju na tipove sadržaja koji su originalno uključeni Microsoft Lync 2010 sesiju. Ako tip sadržaja nije dostupan, onda nije originalno uključen u Lync 2010 sesiju. Svi dostupni tipovi sadržaj podrazumevano su izabrani, ali možete opozvati izbor u poljima za potvrdu ako ne želite da uključite određeni tip sadržaja.

Napomena:  Ako planirate da kreirate Windows Media verziju snimka koja se može objaviti, treba da budete svesni da će određeni sadržaj možda biti manje čitljiv u završenom video zapisu ako je u originalnoj Lync 2010 sesiji bio veoma veliki (na primer, velika tabla za pisanje, duga sesija razmene trenutnih poruka ili deljenje na dva monitora). Pored toga, sve poruke pisane perom u delu snimka sa trenutnim porukama obično se skraćuju zbog ograničene širine u završenom video zapisu.

  1. U okviru Sadržaj u video zapisu opozovite izbor u polju za potvrdu ako ne želite da uključite određeni tip sadržaja.

  2. U okviru Vreme koristite strelice nagore i nadole Vreme početka i Vreme završetka da biste izabrali na kojim mestima originalnog snimka želite da počne i da se završi verzija za objavljivanje.

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×