Korišćenje kalendara grupe

Microsoft 365 grupe radni prostor povezan sa modernim SharePoint lokacijama tima pruža deljeni kalendar. Vi i svaki član grupe možete da zakažete sastanak u kalendaru grupe u programu Outlook.

Kalendar grupe omogućava vam da istovremeno vidite više kalendara. Na primer, Kalendar grupe je koristan kada planirate sastanak tima, zato što možete da vidite dostupnost članova tima i konferencijskih soba.

Konfigurisanje kalendara kao kalendara grupe

Napomena: Da biste promenili postavke kalendara, morate imati bar nivo dozvole "Dizajn" za sajt.

  1. U kalendaru, na traci izaberite karticu Kalendar , a zatim izaberite stavku postavke liste.

  2. U okviru Opšte postavkeizaberite stavku ime liste, opis i navigacija, naslov, opis i navigacija (u zavisnosti od verzije).

  3. U odeljku Opcije kalendara grupeKoristite ovaj kalendar za deljenje rasporeda članova. To vam omogućava da kreirate događaje u kalendaru sa učesnicima.

  4. Ako želite da koristite ovaj kalendar za planirane resurse, kao što su konferencijske sobe, kao i osobe, možete da koristite ovaj kalendar za rezervaciju resursa za rezervacije. To vam omogućava da kreirate događaje u kalendaru koji uključujući resurse, na primer sobe za konferencije.

    Napomena: Ako opcija " koristi ovaj kalendar za rezervisanje resursa " nije dostupna, funkcija za grupnu upotrebu nije omogućena za sajt. Imajte u vidu da funkcija "Lista poslova grupe" nije dostupna u sistemu SharePoint 2013 i novijim verzijama.

  5. Kliknite na dugme Sačuvaj.

Prikaz kalendara više korisnika u kalendaru grupe

Napomena: Prikaz kreiran pomoću sledeće procedure je privremeno. Svaki put kada osvežite pregledač, prikazaće se samo početni kalendar.

  1. Idite u kalendar grupe i izaberite karticu Kalendar na traci.

  2. Na traci, u grupi opseg izaberite stavku dnevna grupa ili sedmica.

  3. U okviru Dodaj, otkucajte ime osobe ili grupe čiji kalendar želite da prikažete, a zatim kliknite na ikonu imena za proveru. Takođe možete da kliknete na ikonu za pregledanje i pretražite osobu ili grupu.

Sledi primer kalendarskog kalendara koji je kreiran pomoću prethodne procedure.

Kalendar grupe

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×