Korišćenje Lync plejera snimaka

Komunikacioni program Microsoft Lync 2010 plejer snimaka pruža bogato iskustvo gledanja za izlagača koji je kreirao snimak. Pomoću Lync plejera snimaka možete da pristupate zvučnim i video delovima Lync Online snimka, razgovorima putem razmene trenutnih poruka, deljenju programa, Microsoft PowerPoint prezentacijama, beloj tabli i anketama onako kako su se odvijale tokom Lync Online sastanka ili razgovora. Takođe, možete da sakrijete bilo koju od ovih funkcija kako biste se fokusirali na druge delove Lync Online snimka. Pomoću indeksiranja možete da preslušate određenog govornika ili pregledate određeni sadržaj a možete i da pristupite listi učesnika i preuzmete priloge.

U ovom članku

Pokretanje Lync plejera snimaka

Lync plejer snimaka možete da pokrenete iz Microsoft Lync 2010 upravljača snimcima.

Napomena:  Da biste Lync plejer snimaka mogli da upotrebite za reprodukovanje snimaka mora da bude instaliran Lync Online.

  1. Otvorite Lync upravljač snimcima tako da uradite nešto od sledećeg:

    • Kliknite na dugme Start, zatim na Svi programi, pa na Microsoft Lync, i na kraju kliknite na Microsoft Lync 2010 upravljač snimcima.

    • U glavnom prozoru programa Lync kliknite na dugme Alatke i izaberite stavku Menadžer snimanja.

Napomena:  Ako opcija Alatke nije vidljiva kliknite na strelicu pored dugmeta Opcije ( Ikona „Opcije“ ) i zatim izaberite Prikaži traku sa menijima.

  1. U Lync upravljaču snimcima kliknite na snimak i potom kliknite na Reprodukuj. Otvara se Lync plejer snimaka.

Vrh stranice

Korišćenje kontrola za reprodukciju

Dok reprodukujete snimak koristite sledeće kontrole za upravljanje reprodukcijom ili pristupanje različitim delovima snimka:

  • Da biste prikazali ili sakrili spisak učesnika originalnog sastanka i priloga koji su stavljeni na raspolaganje tokom sastanka, kliknite na dugme Informacije i prilozi.

  • Da biste se pomerili na određeni deo deljenog sadržaja ili na određenog govornika, kliknite na dugme Deljenje sadržaja i osobe koje govore da biste prikazali ili sakrili okno sa indeksom.

  • Da biste se pomerali napred ili nazad kroz snimak kliknite na klizač i povlačite ga duž dna plejera.

Vrh stranice

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×