Korišćenje nezavisnih konvertora za uvoz i izvoz datoteka

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Možete da koristite konvertore za uvoz predloška obrasca za uvoz datoteka iz drugih programa i zatim koristite te datoteke kao Microsoft Office InfoPath predloške obrazaca. Konvertori za izvoz predložaka obrasca možete da koristite za izvoz InfoPath predloške obrazaca za korišćenje u drugim programima.

Ovaj članak objašnjava kako da pronađete konvertore za uvoz i izvoznici od nezavisnih kompanija i pojedinaca. Takođe opisuje kako da koristite te konvertore za uvoz i izvoznici u programu InfoPath.

Izaberite jednu od sledećih mogućnosti:

Pomoću nezavisnih konvertora za uvoz obrasca u programu InfoPath

Konvertori za uvoz predložaka obrazaca omogućavaju vam da kreirate u InfoPath predložak obrasca iz dokumenata ili obrazaca u drugom formatu. InfoPath uključuje dva obrasca predloška konvertore za uvoz, koji vam omogućavaju da konvertovanje postojeće Microsoft Office Excel radne sveske ili Microsoft Office Word dokumenta u InfoPath predložak obrasca.

Napomena: Da biste dovršili ovu proceduru, morate ste već instalirali nezavisnog konvertora.

  1. U meniju datoteka izaberite stavku Uvezi obrazac.

  2. Na listi Izaberite način uvoza koji želite da koristite na prvoj stranici čarobnjaka za uvoz izaberite stavku prethodno instalirani alat uvoz, a zatim kliknite na dugme dalje.

  3. Sledite uputstva u čarobnjaku za uvoz da biste završili Uvoz datoteke.

Napomena: Funkcionalnost dobijene predloška obrasca zavisi od za određeni uvoz. U nekim slučajevima, kada uvezena predloška obrasca, možda ćete morati da biste ručno kreirali izvor podataka za novi predložak obrasca, a zatim da povežete kontrole u predlošku obrasca sa poljima ili grupama u izvoru podataka.

Vrh stranice

Pomoću nezavisnih konvertora za izvoz obrasca iz programa InfoPath

Konvertori za izvoz predložaka obrazaca omogućavaju kreiranje obrazaca i dokumenata u drugim formatima iz predloška obrasca koji je otvoren u programu InfoPath režim dizajna.

Napomena: Da biste dovršili ovu proceduru, morate ste već instalirali nezavisnog konvertora.

  1. Otvorite predložak obrasca koji želite da izvezete u režimu za dizajniranje.

  2. U meniju datoteka izaberite stavku Izvezi obrazac.

  3. Na listi Izaberite način izvoza koji želite da koristite na prvoj stranici čarobnjaka za izvoz izaberite stavku prethodno instalirani konvertora, a zatim kliknite na dugme dalje.

  4. Sledite uputstva u čarobnjaku za izvoz da biste završili izvoz predloška obrasca.

Vrh stranice

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

×