Korišćenje operativnog sistema Windows za bolji pristup sistemu Office

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Da biste Office 2016 pristupačnijim osobama sa umanjenim sposobnostima, iskoristite alatke pristupačnosti koje možete pronaći u postavkama Windows jednostavan pristup.

U ovom članku

Istraživanje postavke jednostavnog pristupa

Najčešće korišćene pristupačnosti opcije su deo postavki računara ili uređaja. Da biste istražili opcije, uradite nešto od sledećeg:

  • Pritisnite taster Windows Start meni, izaberite stavku postavke (Windows 10) ili Promeni postavke računara (Windows 8), a zatim izaberite Jednostavan pristup.

  • Idite u Centar za lakše korišćenje računara tako što ćete pritisnuti taster sa Windows logotipom ključnih + U.

Traženje postavke za pristupačnost

  • Pritisnite taster Windows da biste pristupili Cortana prozora. Čućete, „Cortana prozor, polja za pretragu za uređivanje”.

  • Otkucajte Trenutne postavke prikaza za pristupačnost.

  • Koristite taster STRELICA NADOLE da biste potražili rezultata pretrage. Pritisnite taster Enter da biste izabrali jednu.

Tehnička podrška za osobe sa umanjenim sposobnostima

Microsoft želi da obezbedite najbolje moguće iskustvo za naših klijenata. Ako imate umanjenim sposobnostima ili imate pitanja vezana za pristupačnost, obratite se Microsoft službi Answer Desk za tehničku pomoć.

Timu za podršku službi Answer Desk ima iskustva u korišćenju mnoge popularne pomoćne tehnologije i može da pruži pomoć u engleski, španski, francuski i američke znakovni jezik. Posetite lokaciju Microsoft službi Answer Desk da biste saznali detalje o kontaktu za vaš region.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

×