Pređi na glavni sadržaj
Korišćenje poštanskog sandučeta na sajtu za saradnju i koordinaciju tima e-pošte

Korišćenje poštanskog sandučeta na sajtu za saradnju i koordinaciju tima e-pošte

Organizacije i timovi u okviru organizacije, često imaju nekoliko raznih nit e-pošte koji idu odjednom. Za prelazak se lako mogu preći, informacije koje će se izgubiti ili prevideti i za prekid komunikacije. Poštanske sandučiće na sajtu mogu da vam pomognu da koordinirate i uskladištite e-poštu povezanu sa timom ili projektom na jednom mestu, tako da svi u timu mogu da vide svu komunikaciju.

Važno: Funkcija poštanskog sandučeta na sajtu u SharePoint je neodobreno u martu, 2017. Ova funkcija će se potpuno ukloniti u budućem izdanju. Nova SharePoint organizacije više nemaju pristup poštanskom sandučetu na sajtu. Postojeće SharePoint organizacije više ne mogu da kreiraju nove Poštanske sandučiće na sajtu. Bilo koje poštansko sanduče portala koje je podešeno i raspoređeno pre marta, 2017 će nastaviti da funkcioniše.
Pružit ćemo proces koji će vam pomoći pri tranziciji postojećih lokacija poštanskog sandučeta na lokaciji uMicrosoft 365 grupi u septembru, 2017. Ako trenutno koristite funkciju poštanskog sandučeta na sajtu u SharePoint, trebalo bi da razmotrite promene u Microsoft 365 grupe umesto da biste podržali scenarije e-pošte. Više informacija potražite u članku Korišćenje Microsoft 365 grupa umesto poštanskih sandučića lokacije.

Napomena: Funkcija poštanskog sandučeta na lokaciji ostaće podržana, ali je neodobrena u sistemu SharePoint Server 2019, SharePoint Server 2016, SharePoint Server 2013 i SharePoint Server 2010 proizvodima. Korisnici se preporučuje da istražuju deljene Poštanske sandučiće kao alternativu poštanskim sandučićima lokacija.

Na traci za brzo pokretanje izaberite stavku Poštansko sanduče.

Dugme „Poštansko sanduče“ na traci za brzo pokretanje

Poštansko sanduče na sajtu se otvara kao druga, odvojena prijemno poštansko sanduče i struktura fascikle pored ličnog naloga e-pošte. Pošta poslata na nalog poštanskog sandučeta lokacije i iz njega deli se između svih onih koji imaju dozvole za saradnike na SharePoint lokacije.

Podešavanje poštanskog sandučeta na sajtu

Možete da dodate poštansko sanduče lokacije kao Primalac pošte, pošaljete poštu iz poštanskog sandučeta ili dodate u omiljene. Da biste dodali poštansko sanduče na sajt, pogledajte članak Dodavanje aplikacije poštanskog sandučeta na Veb lokacija radi zadržavanja e-pošte u kontekstu na sajtu. Lokacija mora da bude omogućena za slanje pošte. Ako se ne obratite administratoru.

Kada uključite poštansko sanduče lokacije u važnu nit e-pošte, kopija informacija iz te nit uskladištena je na lokaciji kojoj može da pristupi bilo ko iz tima.

Dodajte poštansko sanduče na sajtu u red " za", " Cc" ili " Bcc " u e-poruci.

E-poruka sa poštanskim sandučetom na veb lokaciji uključenim u red CC.

E-adresu poštanskog sandučeta portala možete da dodate bilo kojoj grupi kontakata tima ili listama distribucije. Na taj način se relevantna e-poruka automatski skladišti u poštanskom sandučetu na sajtu tima.

Prilikom pisanja i slanja e-pošte iz poštanskog sandučeta na sajtu, izgleda kao da je došla od vas.

Svi sa dozvolama saradnika na sajtu mogu da pristupe poštanskom sandučetu na sajtu, tako da nekoliko osoba može da radi zajedno na izradi e-poruke.

Da biste sastavili poruku, kliknite na dugme Nova pošta.

Dugme „Nova pošta“ za poštansko sanduče na veb lokaciji.

Ovo otvara novu poruku u poštanskom sandučetu na sajtu.

Dodavanje adresa u e-poruku u poštanskom sandučetu na veb sajtu

Ako koristite spisak omiljenih lokacija u programu Outlook, možda će vam biti korisno da dodate fascikle iz poštanskog sandučeta na listu omiljenih lokacija.

U programu Outlook možete kliknuti desnim tasterom miša na fasciklu poštanskog sandučeta lokacije, na primer Prijemno poštansko sanduče, a zatim izabrati stavku Prikaži u omiljenim lokacijama. Ako imate dve fascikle na listi omiljenih lokacija sa istim imenom (na primer, dva prijemnog polja), Outlook automatski dodaje ime poštanskog sandučeta u ime fascikle (na primer, "Prijemno poštansko sanduče – HRTeamSite@contosobistro.onmicrosoft.com") kako biste mogli da identifikujete koja je to fascikla.

Više stavki u fascikli Outlook potražite u članku održavanje najčešće korišćenih fascikli e-pošte u omiljenim lokacijama.

Saradnja sa timom pomoću poštanskog sandučeta na sajtu

Vaš tim može da koristi poštansko sanduče na sajtu da bi sarađivala na pisanju važne e-poruke ili prikuplja razgovore sa relevantnim nivoima e-pošte na nivou tima. Vaš tim takođe može bezbednije da deli važne dokumente pomoću poštanskog sandučeta na sajtu.

Kada se poštansko sanduče na sajtu podesi za vašu sajt, kreira se novi nalog e-pošte pomoću imena sajta. Na primer, lokacija tima koristi URL: http://contoso.sharepoint.com/HRTeamSite. Adresa e-pošte za to poštansko sanduče na sajtu je HRTeamSite@contoso.sharepoint.com.

Naslov veb segmenta

Mnoge ekipe imaju redovne razgovore putem e-poruka. Često ovi razgovori dovode do informacija koje mogu da budu korisna referenca na nekom drugom mestu. Možete proslediti najkorisnu e-poštu unutar nit u poštansko sanduče na sajtu da biste je sačuvali. Svako ko ima dozvole za doprinos na vašoj sajtu može da otvori poštansko sanduče na sajtu i prikaže tu poruku. Članovi tima mogu kasnije da otvore poštansko sanduče na sajtu, pretražuju poštu uhvaćenu u tom nalogu i videti istoriju tog problema.

Druga ideja za prikupljanje ovih razgovora o e-pošti na nivou tima jeste da se pošalje e-adresa poštanskog sandučeta na sajtu kada pošaljete e-poruku timu. Takođe možete da dodate e-adresu poštanskog sandučeta na Veb lokacija grupi kontakata ili listu distribucije, tako da se ona automatski uključuje kada god pošaljete poštu u tim.

E-poruka sa poštanskim sandučetom na veb lokaciji uključenim u red CC.

Ako skladištite dokumente tima na SharePoint sajtu, možete da iskoristite aplikaciju poštanskog sandučeta na sajtu da biste delili te dokumente sa osobama koje imaju pristup sajtu.

Važno: Kada korisnici prikažu poštansko sanduče na sajtu u programu Outlook, oni vide listu svih dokumenata u bibliotekama dokumenata te stranice. Poštanski sandučići na veb lokaciji predstavljaju istu listu dokumenata svim korisnicima, tako da neki korisnici mogu da vide dokumente kojima nemaju pristup za otvaranje.

Ako koristite Exchange, dokumenti se takođe pojavljuju u fascikli u programu Outlook, što vam olakšava prosleđivanje dokumenata drugima.

Prosleđivanje dokumenta iz poštanskog sandučeta na veb lokaciji

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×