Pređi na glavni sadržaj

Korišćenje Power BI Veb segmenta

Kada dodate modernu stranicu na lokaciju, dodajete i prilagođavate Veb segmentekoji su sastavni blokovi stranice.

Ovaj članak opisuje Veb segment Power BI izveštaja.

Napomena: Power BI Veb segment nije dostupan u SharePoint Server 2019.

Veb segment Power BI izveštaja omogućava vam da lako ugradite interaktivni Power BI izveštaj na stranici. Ugrađeni izveštaji su potpuno bezbedni tako da možete lako da kreirate sigurne unutrašnje portale.

Power BI Veb segment

Dodavanje Power BI Veb segmenta

Da biste saznali kako da koristite Power BI Veb segment, pogledajte članak ugrađivanje u Veb segment izveštaja u sistemu SharePoint na lokaciji Power bi lokacije.

Napomene: 

  • Objavljivači Power BI izveštaja moraju imati Power BI pro licencu. Korisnici koji prikažu izveštaj moraju da imaju bar Power BI besplatnu licencu ako je izveštaj primenjen na Power bi Premium kapacitetu. Ako izveštaj nije raspoređen na Power BI Premium kapacitetu, korisnici koji vide izveštaj treba mu i Power BI pro licencu. Ako nemaju Power BI licencu, moraće da se prijave za Power bi ili počnu besplatnu probnu verziju Power bi.

  • Ugrađivanje izveštaja u SharePoint ne daje korisnicima pristup da vide izveštaj, čak i ako korisnici imaju dozvole za prikaz stranice. Dozvole za prikaz izveštaja se postavljaju u okviru usluge Power BI. Više informacija potražite u članku dodeljivanje pristupa izveštajima izveštajima u ugrađivanju pomoću Veb segmenta izveštaja u sistemu SharePoint.

  • Power BI (Preview) Veb segment za SharePoint u sistemu Microsoft 365 još uvek ne podržava čitače ekrana ili navigaciju po tastaturi.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×