Korišćenje programa Outlook bez naloga e-pošte

Da biste podesili Outlook 2016 ili Outlook za Microsoft 365 kao upravljač ličnim informacijama bez naloga e-pošte, koristite sledeće korake.

Napomena: Ovi koraci će funkcionisati samo u programu Outlook 2016 ili Outlook sa pretplatom naMicrosoft 365.

  1. Zatvorite Outlook.

  2. Kliknite na Windows taster i otkucajte stavku uradi.

    Korišćenje dijaloga "pokreće" za kreiranje profila bez e-pošte
  3. U prozoru pokrene otkucajte Outlook.exe /PIM <your profile name> , a zatim kliknite na dugme u redu. Tako ćete kreirati novi profil u programu Outlook bez naloga e-pošte. Zatim možete da koristite Outlook da biste uskladištili kontakte, zadatke i informacije o kalendaru.

Napomena: Ako kreirate Outlook profil bez adrese e-pošte, svi kontakti, zadaci ili stavke kalendara koje kreirate će biti dostupni samo na računaru na kojem ste kreirali profil. Ako koristite Outlook na drugom računaru ili uređaju, nijedna od vaših informacija se neće sinhronizovati osim ako ne dodate nalog e-pošte u Outlook koji podržava deljenje kontakata, zadataka i stavki kalendara.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×