Korišćenje programskih dodataka u usluzi Outlook.com

Programski dodaci u Outlook.com su programi ili uslužni programi koji vam pomažu da automatizujete zadatke kada prikazujete ili kreirate poruke. Microsoft je bio partner sa vodećim preduzećima koja vam pomažu da završite stvari iz prijemnog poštanskog sandučeta.

Možete da instalirate programski dodatak tako što ćete otvoriti Office prodavnica u usluzi Outlook.com ili tako što ćete otići na Microsoft AppSource. Kada instalirate programski dodatak u usluzi Outlook.com, ona će se pojaviti u drugim verzijama programa Outlook. Na primer, ako instalirate programski dodatak u Outlook.com, videćete programski dodatak kada otvorite Outlook.

Programski dodaci imaju pristup samo podacima u e-porukama u kojima radite.

Valjanost svih programskih dodataka proverila je korporacija Microsoft, uključujući one koje instalirate iz Office prodavnica. Za više informacija pogledajte izjavu o privatnosti i odeljak sa odredbama i uslovima u obrascu za pristanak u programskom dodatku.

Snimak ekrana prikazuje stranicu „Programski dodaci za Outlook“.

Da biste uključili programski dodatak, uradite sledeće:

 1. Kliknite na padajući meni u bilo kojoj e-poruci u usluzi Outlook.com, a zatim izaberite stavku Preuzmi programske dodatke.

  Snimak ekrana prikazuje poruku e-pošte sa izabranom opcijom „Nabavite programske dodatke“.

 2. Na stranici „Programski dodaci za Outlook“ izaberite programski dodatak.

  Za besplatne programske dodatke izaberite stavku Dodaj.

  Snimak ekrana pločice programskog dodatka fascikle-sandučeta za Outlook dostupnog besplatno.

  Za plaćene programske dodatke i besplatne probne verzije izaberite stavku Nabavi da biste završili kupovinu.

  Snimak ekrana Outlook programskog dodatka „Vreme“ dostupnog uz besplatnu probnu verziju ili uplatu.

Možete da instalirate više programskih dodataka iz Office prodavnice ili Microsoft AppSource.

Da biste uklonili programski dodatak, izaberite programski dodatak, kliknete desnim tasterom miša, a zatim izaberite stavku Ukloni.

Snimak ekrana prikazuje primer pločice programskog dodatka sa izabranom opcijom „Ukloni“.

Možete da zakačite programski dodatak tako da bude lako dostupan kada pišete poruku e-pošte.

 1. Izaberite Postavke Settings > Prikaži sve postavke programa OutlookPostavke Settings > Prikaži sve postavke programa Outlookpošta > Prilagođavanje radnji.

 2. Potvrdite izbor u polju za potvrdu za programski dodatak koji želite da vidite kada pišete poruku.

Najčešća pitanja

Outlook.com nalog podržava programske dodatke.

Outlook otkriva ako je neki programski dodatak zahtevao ključne reči ili entitete, kao što su predlozi za sastanak ili adrese koje se nalaze u poruci, i podvlači ih. Imajte u vidu da Microsoft uvek štiti vašu privatnost i ne pokušava da čita ili razume vašu poruku. Iako možete da vidite podvučeni tekst, u programski dodatak se ne šalju nikakve informacije.

Ne zaboravite, programski dodatak može da se pokrene samo pošto date saglasnost za aktiviranje i izaberete podvučeni tekst.

Programski dodatak može da pošalje podatke u sopstvenu uslugu, ali samo u cilju dovršavanja zadatka koji ste zahtevali. Na primer, programski dodatak Bing mape će možda poslati informacije u Bing uslugu na mreži kako bi pronašao lokaciju koju ste zahtevali. Od svih programskih dodataka se traži da budu usaglašeni sa smernicama za privatnost i Microsoft standardima. Više detalja potražite u izjavi o privatnosti za programski dodatak.

Idite u Office prodavnicu i potražite programski dodatak koji tražite. Zatim izaberite programski dodatak da biste pronašli informacije kao što su prikaz, zahtevi, ocene i recenzije.

I dalje vam je potrebna pomoć?

Napomena: Moraćete prvo da se prijavite da biste dobili podršku. Ako ne možete da se prijavite, idite na Podršku za nalog.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×