Korišćenje siri sistema Microsoft za izvršavanje na iOS 11, iOS 12, i iOS 13

Da biste koristili siri pomoćuMicrosoft zaduženja, možete da povežete svoj Outlook.com ili Microsoft Exchange nalog. Samo idite na iPhone postavke i izaberite stavku lozinke & nalozima> Dodaj nalog. Zatim izaberite stavku Exchange ili Outlook.com i sledi upite da biste dodali nalog.

Kada dodate nalog, moraćete da uključite i opomene za taj nalog. Da biste to uradili, izaberite stavku lozinke & nalozima, izaberite stavku Microsoft Exchange ili Outlook.com i proverite da li se podsetnici mogu da se koriste za taj nalog.

Kada se Microsoft nalog poveže, moraćete da konfigurišete podrazumevanu listu sa podsetnicima na jednu u Microsoft Exchange ili Outlook.com nalogu. Otvorite karticu iPhone, dodirnite stavku opomene > podrazumevanu listu i izaberite željenu listu. 

Kada kažeš "Hej Siri, podseti me da...", sinhronizuju saMicrosoft zaduženja. Napomena da siri trenutno ne radi sa poslovnim klijentima koji koriste InTune.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Pretplata da biste na najbolji način iskoristili vreme

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×