Pređi na glavni sadržaj

Korišćenje siri sistema Microsoft za izvršavanje na iOS 9 i iOS 10

Da biste koristili siri pomoćuMicrosoft zaduženja, samo treba da povežete lični ili posao
Microsoft nalog u aplikaciju Apple mail, kalendar ili opomene. 

Da biste povezali lični Microsoft nalog, samo idite na iPhone postavke, izaberite stavku
aplikacija "Pošta", "Kalendar" ili "podsetnici". Zatim samo dodirnite stavke Accounts (Nalozi) > Add Account (Dodaj nalog) i izaberite stavku Outlook. Pratite odzive da biste se prijavili i povezali Microsoft nalog.

Da biste povezali poslovni Microsoft nalog, samo idite na postavke iPhone uređaja, izaberite aplikaciju Mail, Calendar ili Reminders. Zatim samo dodirnite stavke Accounts (Nalozi) > Add Account (Dodaj nalog) i izaberite stavku Exchange. Pratite odzive da biste se prijavili i povezali Microsoft nalog. 

Kada se Microsoft nalog poveže, moraćete da postavljate podrazumevani spisak
podsetnika na jednu u Outlook ili Exchange nalogu. Samo otvorite postavke iPhone uređaja, dodirnite stavke Reminders > Default List (Podrazumevana lista), a zatim izaberite željenu listu.

Sada možete jednostavno da kažete „Hej Siri, podseti me da...“ i ona će se sinhronizovati sa aplikacijom Microsoft zaduženja. Ali imajte na umu da Siri trenutno ne funkcioniše za poslovne klijente koji koriste InTune.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×