Korišćenje sistema Office instaliranog pomoću tehnologije „Klikni i pokreni“ i programa Windows Installer nije podržano

Klikni i pokrene je tehnologija koja se koristi za instaliranje Microsoft 365 pretplate i većinu verzija sistema Office 2013 i novije verzije. Tehnologija Windows Installer (MSI) koristi se za instaliranje izdanja sa količinskom licencom starijih verzija sistema Office 2016 i starijih, kao što su Microsoft Office Professional Plus i Microsoft Office Standard.

Ne možete da instalirate istu verziju Office proizvoda koji koriste dve različite tehnologije instalacije. To se odnosi i na samostalne aplikacije kao što su Access, Visio, Project, Skype za posao ili OneDrive for Business.

Dobijate sledeću poruku o grešci ako Office otkrije tu nekompatibilnost:

Greška prilikom instaliranja Klikni i pokreni preko MSI instalacije

Napomena: U nekim slučajevima, takođe možete da imate dve različite verzije aplikacije „Klikni i pokreni“ na istom računaru. Više informacija potražite u članku Greška „Stanite, trebalo bi da sačekate sa instaliracijom sistema Office 2016“.

Šta mogu da uradim po pitanju te greške?

Deinstalirajte Windows Installer (MSI) verziju sistema Office

Možete ostati sa Windows Installer verzijom sistema Office i ne instalirati Microsoft 365 Klikni i beži verziju koju pokušavate da instalirate. Možete da uradite i sledeće:

  1. Pratite korake u članku Deinstaliranje sistema Office sa Windows računara da biste uklonili Windows Installer verziju sistema Office.

  2. Pokušajte ponovo da instalirate Office koji ste instalirali kada ste dobili poruku o grešci.

Za verzije programa Project ili Visio sa količinskom licencom koristite alatku za primenu programskog paketa Office (ODT) da biste instalirali verziju „Klikni i pokreni“

Ako imate korisnu licencu za Project 2016 ili Visio 2016, a pokušavate da instalirate stavku-to-pokrene verziju Microsoft 365 Apps za velika preduzeća, možete da koristite alatku za primenu sistema Office da biste preuzeli i instalirali trajna (samostalne) verzije projekta 2016 ili Visio 2016. Pročitajte odeljak Korišćenje alatke za primenu programskog paketa Office za instaliranje izdanja programa Visio i Project sa količinskom licencom.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×