Stilovi štede vreme i pomažu da dokumenti dobro izgledaju. Kad koristite stilove za kreiranje dokumenta, možete promeniti izgled celog dokumenta u samo nekoliko klikova tasterom miša.

Stil je skup karakteristika, kao što su ime fonta, veličina, boja, poravnanje pasusa, prored, ivice i senčenje.

Na primer, u okviru Početak > Stilovi, izaberite stil Naslov 1 da biste jednim klikom miša promenili tekst u Segoe UI veličine 18 tačaka. Ne morate da pamtite font, veličinu ili prored pasusa, već samo izaberite stavku Heading 1 kad god želite isti stil naslova.

Word za veb stilovi su koordinisani da sarađuju, kao u Word aplikaciji za računare. Brzo primenite bilo koji stil sa liste Početak > Stilovi samo jednim klikom

galerija stilova programa word online

Napomena: Ne možete da dodate nove stilove ili uredite ugrađene stilove u Word za veb način na koji to možete da uradite u Word aplikaciji za računare.

Ako imate Word aplikaciju za računare, koristite komandu Otvori u aplikaciji za stone računare da biste otvorili dokument i koristili ga da biste kreirali i uredili stilove.

Komanda "Otvori u aplikaciji za stone računare"

Ako nemate Word, možete da pokušate ili da ga kupite u najnovijoj verziji sistema Office.

Word i drugi Office programi za računare nesmetano funkcionišu pomoću programa Word i drugih Office programa za stone računare i ažurirali ga na osnovu unosa kao što je vaš. Najnovije najave funkcije potražite u blogu Office Veb Apps blog.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×