Potisci šuma pomažu autorima i gledaocima da izoluju govor od uznemirućeg šuma, muzike i drugih zvukova, što čini glas pristupačnijim. Potisci šuma znatno smanjuju ambiciozna buka, pa u video zapisima treba jasno da bude jasnije. 

Potisci šuma će biti dostupni za sav tok klasičnog sadržaja migriranog u Stream (u SharePoint), kao i novi sadržaj, uključujući životnetre, Teams snimke sastanaka ili otpremljene video zapise.

Postavljanje podrazumevanog potiska šuma kao vlasnika video zapisa

Kada se video zapis doda u Stream, video je podešen tako da podrazumevano reprodukuje originalni audio zapis. Suzbijanje šuma je isključeno.   
 
Kao vlasnik video zapisa možete da promenite podrazumevani doživljaj zvuka. U postavkama medija u video zapisu, u polju za potvrdu u okviru Suzbijanje šuma. Ovo će podesiti podrazumevano iskustvo za sve korisnike, ali će gledaoci moći da zamene ovu postavku tokom reprodukcije.

Meni postavki video zapisa prikazuje dostupne funkcije. Potisci šuma se nalazi na dnu liste.


Uključivanje ili isključivanje suzbijanja šuma kao prikazivač

Kontrolišete potistanje šuma bez obzira na to da li gledate video zapise u toku ili uglja. U video plejeru izaberite ikonu za suzbijanje šuma da biste ga uključili ili isključili.  
 
Napomogućeno: Vlasnik video zapisa podrazumevano može da podesi video da se reprodukuje uz potistanje šuma. Podrazumevane postavke svakog video zapisa razlikuju se u zavisnosti od izbora vlasnika.   

Kada je suvišno delovanje šuma ima, siva traka će se pojaviti ispod ikone suvišnog šuma.  U otvorenom video pregledaču ikona za sužavanje šuma u donjem desnom uglu ima sivu traku ispod koje ukazuje na to da je omogućeno pretapanje šuma. Kada je isključeno potistanje šuma, ispod ikone suvišnog šuma ne pojavljuje se nijedna siva traka.U otvorenom video pregledaču ikona za sužavanje šuma u donjem desnom uglu nema sivu traku ispod koje ukazuje na to da je sužavanje šuma nije dostupno. U bilo kom trenutku možete da promenite ili isključitesuzbijanje šuma tokom reprodukcije.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×