Upravljajte zakazanim obavezama, planovima, budžetima – lako uz Microsoft 365

Korišćenje vanmrežnih postavki u programu Outlook na vebu

Access pristup nije dostupan u novom Outlook na vebu.

Beta verzija programa Outlook na vebu

I dalje možete da koristite Outlook na vebu nalog dok ste van mreže u programu Outlook za Windows ili Mac, Outlook aplikaciju za mobilne uređaje ili drugim aplikacijama koje podržavaju vanmrežnu upotrebu na ličnom računaru ili mobilnom uređaju.

Uputstva za klasični Outlook na vebu

Access Access omogućava da koristite Outlook na vebu na laptopu ili računaru za stone računare kada niste povezani sa Internetom. Kada omogućite pristup van mreže, Outlook na vebu radi u režimu van mreže u zavisnosti od mrežne veze. Kada ste na mreži, Outlook na vebu automatski ažurira vanmrežne informacije. Da biste koristili pristup van mreže, potreban vam je najmanje Internet Explorer 10, Safari 5 ili Chrome 24.

Outlook na vebu

Šta mogu da radim kada sam van mreže?

Većina zadataka koje možete obaviti na mreži dostupno je kada ste van mreže. Zadaci koje možete obaviti van mreže uključuju, ali nisu ograničeni na sledeće:

 • Čitanje i odgovaranje na poruke

 • Slanje novih poruka

 • Pregled i uređivanje kalendara

 • Odgovaranje na pozive za sastanak

 • Pregled i uređivanje kontakata

Ako pokušate da uradite nešto što nije dostupno van mreže, videćete poruku o grešci ili će se ono što radite poništiti. Sve što radite van mreže biće otpremljeno na server kada se ponovo povežete sa mrežom.

Kako se uključuje ili isključuje pristup van mreže?

 1. Prijavite se u Outlook na vebu.

 2. Izaberite stavku postavke Ikona „Postavke“ > Vanmrežne postavke.

 3. Potvrdite ili opozovite izbor u polju za potvrdu Uključi pristup van mreže.

 4. Izaberite stavku U redu.

Kada uključite pristup van mreže u nekim pregledačima, možda ćete videti upozorenje sa porukom da veb lokacija zahteva prostor na disku. Da biste imali najbolje iskustvo van mreže, prihvatite zahtev za prostorom.

Upozorenje: Ne treba da uključujete pristup van mreže na računaru koji delite sa drugima.

Šta još treba da znam?

 • Pristup van mreže možda neće učiniti svu e-poštu i sve informacije iz kalendara dostupnim van mreže. Neke od dostupnih funkcija i ograničenja su sledeće:

  • Poslednjih nekoliko dana poruka. Podržane fascikle uključujete prijemno poštansko sanduče, radne verzije i sve fascikle koje se prikazuju u poslednjih nekoliko dana, do 20 fascikli. Ako ste prikazali više od 20 fascikli u poslednjih nekoliko dana, poslednje 18 plus prijemno poštansko sanduče i radne verzije će biti dostupne.

  • U svakoj fascikli koja je dostupna van mreže videćete tri dana sadržaja ili 150 stavki, koje god je veće.

  • Prilozi nisu dostupni kada ste van mreže.

  • Ograničeni skup predstojećih podsetnika kalendara. Ako ste dugo van mreže, podsetnici kalendara će prestati da funkcionišu dok se ne povežete sa mrežom i dok Outlook na vebu ne preuzme trenutne informacije.

  • Samo će primarni kalendar biti dostupan van mreže.

  • Sve stavke u fascikli „Kontakti“ plus sve osobe kojima često šaljete e-poštu i sve kojima ste nedavno poslali e-poštu.

  • Pristup van mreže ne uključuje arhivirane fascikle, fascikle tima, zadatke ili omiljene lokacije.

  • Ne možete pretraživati ili sortirati stavke u poštanskom sandučetu kada ste van mreže i ugrađeni filteri neće funkcionisati kada ste van mreže.

 • Morate omogućiti pristup van mreže na svakom računaru za koji želite da bude u mogućnosti da koristi Outlook na vebu kada nije povezan sa mrežom.

 • Pristup van mreže za Outlook na vebu dizajniran je za prenosive računare kao što su laptopovi i notebook računari. On se ne može omogućiti u pregledačima na manjim uređajima kao što su tablet računari i pametni telefoni.

 • Veb pregledač određuje gde će se na računaru uskladištiti vanmrežne informacije i koliko prostora mogu da zauzimaju. Ako se vanmrežne informacije ne uklapaju u prostor koji je odvojen za to, možda ćete biti upitani da ga povećate. Ako nije moguće povećati prostor, manja količina informacija će biti dostupna kada budete van mreže.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×