Korišćenje veb segmenta

Kada dodate modernu stranicu na lokaciju, dodajete i prilagođavate Veb segmentekoji su sastavni blokovi stranice. Ovaj članak opisuje Veb segment za planer.  

Napomene: 

 • Neke funkcionalnosti se postepeno uvecu u organizacije koje su se odlučile u programu ciljane objave. To znači da možda još uvek ne vidite ovu funkciju ili da ona izgleda drugačije od onoga što je opisano u člancima pomoći.

 • Veb segment za planiranje je dostupan samo na lokacijama tima tima.

 • Veb segment za planiranje nije dostupan u SharePoint Server 2019.

Microsoft planer jeMicrosoft 365 usluga koja vam omogućava da kreirate table i dodate zadatke i zadatke tima. U Planerskom odboru možete da sortirate zadatke u kolonama (ili kofe). Kofe mogu da pokazuju faze razvoja, dana u sedmici, sprintova i još mnogo toga. Možete da premestite zadatke na tabli samo tako što ćete ih prevući i odbaciti, tako da ako dovršite zadatak ili samo želite da odredite prioritete i da mešete stvari, to možete da uradite. Planerske table su takođe korisne za komunikaciju, jer ukazuju na to gde ste ti i ostatak tima u odnosu na Dovršavanje zadataka. Pored toga, možete da se prebacite na prikaz grafikoni da biste prikazali progres tima. Da biste saznali više o kreiranju planova, pravljenju timova, dodeljivanju zadataka, vizuelno ažuriranje statusa i još toga, pogledajte Pomoć za planer.

Pomoću Veb segmenta "Planer" možete da prikažete tablu ili grafikone i da radite sa svojim planom na stranici SharePoint.

Dodavanje Veb segmenta planera

 1. Idite na stranicu na koju želite da dodate Veb segment za planiranje.

 2. Ako već niste u režimu uređivanja, izaberite stavku Uredi u gornjem desnom delu stranice.

 3. Zadržite pokazivač miša iznad ili ispod postojećeg Veb segmenta ili ispod regiona naslova kliknite na Zaokružen znak plus koji se koristi za dodavanje modernog veb segmenta na stranicu , a zatim izaberite Veb segment za planer .

 4. Ako želite da kreirate novi plan, unesite ime novog plana u okviru plan, a zatim kliknite na dugme Kreiraj.

  Okvir sa alatkama za Veb segment

  Ako želite da prikažete postojeći plan, izaberite plan koji želite da koristite u okviru u okviru Izbor postojećeg plana.

 5. U okviru Prikazizaberite da li da prikažete plan u tablama ili da pratite vizuelni pristup grafikonima.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×