Korišćenje Veb segmenta toka

Kada dodate modernu stranicu na lokaciju, dodajete i prilagođavate Veb segmentekoji su sastavni blokovi stranice. Ovaj članak se fokusira na Microsoft stream Veb segmentu. Veb segment toka prikazaće video ili kanal na objavljenoj stranici. Pored toga, video zapisi se takođe direktno prikažu u SharePoint aplikaciji za mobilne uređaje za iOS i SharePoint aplikaciji za mobilne uređaje za Android.

Napomena: Ovaj Veb segment nije podržan u američkoj vladi GCC High i DoD ili Office 365 kojim upravlja 21Vianet.

Microsoft stream je nova video usluga koja koristi Power of intellisoft Enterprise video da bi se omogućilo deljenje znanja, lakšu komunikaciju i povezanost u bezbednom poslovnom okruženju. Microsoft stream je naslednik Office 365 Video; Međutim, dve usluge će biti koegzistirane tokom perioda tranzicije. Oboje su ugrađeni u Azure medijske usluge i koriste istu grafičku verziju, omogućavajući reprodukciju na svim uređajima. Više informacija o tome kako tok funkcioniše potražite na Veb lokaciji Microsoft stream.

Dodavanje video zapisa

  1. Ako već niste u režimu uređivanja, izaberite stavku Uredi u gornjem desnom delu stranice.

  2. Zadržite pokazivač iznad ili ispod postojećeg Veb segmenta ili ispod regiona naslova kliknite na Zaokružen znak plus koji se koristi za dodavanje modernog veb segmenta na stranicu , a zatim izaberite Veb segment toka .

  3. Kliknite na dugme Dodaj video ili kanal.

    Microsoft stream Veb segment

  4. U okviru sa alatkama sa desne strane izaberite izvor (jedan video ili kanal), nalepite adresu video zapisa ili kanala.

  5. Opcionalno, možete da postavljate početnu taиku za video ili, za kanal, možete da odaberete da sortirate video zapise po objavljenim datumima, Trending, vole ili prikazima.

    Traka sa alatkama za Microsoft stream

  6. Kada budete spremni, sačuvajte i objavite stranicu kako bi drugi mogli da je prikažu.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×