Korišćenje Veb segmenta veze

Kada dodate modernu stranicu na lokaciju, dodajete i prilagođavate Veb segmentekoji su sastavni blokovi stranice. Ovaj članak opisuje Veb segment veze.

Napomena: Veb segment veze nije dostupan u SharePoint Server 2019.

Koristite Veb segment veze da biste dodali veze, zajedno sa njenom pregledom, na unutrašnju ili spoljnu stranicu, video, sliku ili dokument.

Dodavanje veze

  1. Ako već niste u režimu uređivanja, izaberite stavku Uredi u gornjem desnom delu stranice.

  2. Zadržite pokazivač miša iznad ili ispod postojećeg Veb segmenta ili ispod oblasti naslova, kliknite na dugme Zaokružen znak plus koji se koristi za dodavanje modernog veb segmenta na stranicu , a zatim izaberite Veb segment veze .

  3. Nalepite veze do stranice, video zapisa, slike ili dokumenta. Pored teksta veze, pregled stavke će biti prikazan na stranici ako je dostupan. Da biste uklonili tekst veze ili pregled, kliknite na dugme x pored njega.

    Veb segment veze

    Napomena: Veze spoljne ka vašoj sajtu neće prikazati pregled u programu sad, GCC High i DoD, kao i Office 365 kojim upravlja 21Vianet.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Budite korak ispred uz Microsoft 365

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×