Korišćenje Veb segmenta za događaje

Kada dodate modernu stranicu na lokaciju, dodajete i prilagođavate Veb segmentekoji su sastavni blokovi stranice. Ovaj članak opisuje Veb segment događaja koji vam omogućava da lako prikazujete predstojeće događaje na vašoj stranici.

Napomena: Neke funkcionalnosti se postepeno uvecu u organizacije koje su se odlučile u programu ciljane objave. To znači da možda još uvek ne vidite ovu funkciju ili da ona izgleda drugačije od onoga što je opisano u člancima pomoći.

Događaji

Dodavanje Veb segmenta događaja

Dodavanje događaja

Dodavanje Veb segmenta događaja

 1. Ako već niste u režimu uređivanja, izaberite stavku Uredi u gornjem desnom delu stranice.

 2. Zadržite pokazivač miša iznad ili ispod postojećeg Veb segmenta ili ispod regiona naslova kliknite na Zaokružen znak plus koji se koristi za dodavanje modernog veb segmenta na stranicu , a zatim izaberite Veb segment događaja .

 3. Kliknite na ikonu Uredi Veb segment Dugme za uređivanje Veb segmenta na levoj strani da biste postavljene opcije za Veb segment.

 4. Izaberite izvor događaja: Lista događaja na ovoj lokaciji, Ova lokacija, Ova kolekcija lokacija, Izaberite stavku lokacijeili sve lokacije. Ako je vaša lokacija povezana sa lokacijom čvorišta, imaćete opciju da izaberete sve lokacije u čvorištu ili izaberete lokacije iz čvorišta.

  Izaberite izvor za događaje

  Napomene: 

  • Kada izaberete stavku Izaberi lokacije, možete da tražite lokaciju koju želite da dodate ili da izaberete jednu ili više lokacija od čestih lokacijaili nedavnih lokacija. Možete da izaberete najviše 30 sajtova.

   • Opcija Select sites nije dostupna u sistemu SharePoint Server, američka vlada GCC High i Dod i Office 365 kojim upravlja 21Vianet.

  • Lista događaja: ako na sajtu postoji više lista događaja, možete da izaberete željeni. Ako nemate postojeću listu, Veb segment događaja kreira praznu listu događaja za vas, sa podrazumevanim postavkama liste kalendara.

  • Ako odaberete da prikažete događaje sa više lokacija i ne vidite sve događaje prikazane na stranici, pogledajte članak Kako se događaji iz više lokacija nalaze i prikazuju.

 5. Ako lista ima kategorije, možete da izaberete jednu po kojoj ćete filtrirati događaje koje prikažete.

 6. Izaberite opseg datuma pomoću kojeg ćete filtrirati događaje na padajućoj listi Range Range . Možete da odaberete sve predstojeće događaje (podrazumevano), ove sedmice, sledeće dve sedmice, ovog mesecaili ovog kvartala.

 7. Izaberite raspored: sličica ili kompaktno.

  Izbor rasporeda u oknu sa svojstvima Veb segmenta događaja.

Dodavanje događaja

Na objavljenoj stranici možete da počnete da dodajete događaje.

Napomena: Možete da dodate događaje na sačuvanu ili objavljenu stranicu, ali ne na stranici koja se nalazi u režimu uređivanja.

 1. Kliknite na dugme Dodaj događaj.

 2. Dajte ime događaju na vrhu stranice. Opcionalno, možete da dodate sliku u oblast naslova tako što ćete kliknuti na dugme Dodaj sliku u gornjem levom uglu.

  Stranica događaja
 3. Odaberite stavku datum i vreme u odeljku kada .

 4. U odeljku gde unesite lokaciju ili adresu. Ako je lokacija prepoznat, imate opciju da dodate mapu.

 5. U odeljku Povezivanje možete da unesete vezu sastanka na mreži ako je imate. Stavite stavku u polje Adresa , a zatim dodajte ime za prikaz. Ako nemate sastanak na mreži i ne unesete ništa, ovaj odeljak se neće pojaviti u događaju.

 6. Odaberite kategoriju (kao što je sastanak, radno vreme, posao, praznik itd.) ako želite da se događaj prikazuje prilikom filtriranja te kategorije. Da biste dodali sopstvenu kategoriju, samo je unesite u prostor.

 7. Navedite opis u ovoj oblasti događaja .

 8. Ako imate osobe koje želite da markirate za ovaj događaj (kao što su kontakti, specijalni gosti ili zvučnici), možete da dodate njihova imena ispod opisa događaja. Samo korisnici unutar organizacije mogu da se dodaju.

 9. Kada završite, kliknite na dugme Sačuvaj.

  Kada sačuvate događaj, možete da ga uredite tako što ćete kliknuti na događaj sa stranice, a zatim izaberite stavku Uredi u gornjem desnom delu stranice događaj.

Napomena: Periodični događaji nisu podržani, čak i ako ručno podesite ponavljanje na listi događaja koje koristite. Moraćete da kreirate novi događaj za svaku pojavu ili, ako podešavate događaje za Office 365 grupu na lokaciji tima, koristite Veb segment grupe kalendara.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×